Gutta på Triangelen

Fra gutta på Triangelen tel casualsa i parken
Det vart ei rese gatelangs i byen din
Og sammen rakk vi jammen sløssinga utafor Nelly og stevnemøte på Siste Indre
På klubbhuset på Black River Park gikk vi inn
og fra Siestaens lille luke strøk en mild kebabvind
Fra gutta på Triangelen tel casualsa i parken
fant vi melodien tel et ungt tapersinn

Casualsklubb infiltrert av politimann

Er en av disse medlem av politikorpset? Vi takker forøvrig for hjelp til innsetting av svarte firkanter. (Foto: Gønnern)

I serien «gjemmesiden.net lager kvalm» har vi i dag kommet til den sjokkerende avsløringen om påståtte politiinfiltratører i casualsklubben til personen også kjent som webred. Det er fortsatt usikkert hvem av medlemmene (som, kremt, ennå ikke har fått medlemskort) er medlem av politistanden, men vi tok en ringerunde.
Sjefen sjøl, vi har glemt hva pseudonymkongen egentlig heter så la oss kalle han «Rebelen», tok påstandene med fatning. «Erre noe jeg lukter så erre snut. Jeg kan lukte’rem på sju mils avstand. Og jeg kanke si lukter’e her», sa «Nesa fra Torstingbuveien», før han gikk inn igjen for å bli snytt.
Cato «Gumbo» Olastuen ga oss «the silent treatment».
Hans Magnus, også kjent som Arrestasjons-Gjerlaug, kom nærmest dansende bort til oss, mens han nynnet på Olsenbanden-melodien, og lot et håndjern snurre rundt pekefingeren. «Jeg vet hvem det er. Men sier jeg det til deg, blir jeg nødt til å arrestere deg etterpå. Nå må jeg stikke, jeg tror jeg har et tog å rekke», sa han, og løp inn på Londonerbasaren.
Tydeligvis stridsdyktige Torstein «Gønnern» Frogner hadde ikke mye å komme med, da vi vekket ham midt i ettermiddagssøvnen. Han nevnte noe uforståelig om stevnemøte på rutebiltaket og kino klokka fem, før han slukna igjen.
Vi kan altså ikke avsløre hvem infiltratøren er enda, men vi har satt to dusin private etterforskere på saken, så vi vil nok få en avklaring i løpet av uka.

DAGENS SPØRSMÅL: Hvem var’n dænna karen som rasa inn på Londonerbasaren?
Sindre Øverstad
Jeg er mer interessert i casualsklubber og å slå på potetgullposer.

La det flara!

Marius Fossum
For å svare med et spørsmål: Hvem var’n’æn losern som rasa inn i Skjønsbergveien 1?
Tor Håkon Fladsrud
Og like viktig, Egil, hvorfor gikk jentene rundt og spurte om de kunne veksle?

Terminlista 2005

Den ser da bra ut. Fest på Briskeby 10. april og 16. mai, også gitt. Ole har vel allerede bestilt tur til Tromsø…
10.apr: Ham-Kam – Vålerenga
17.apr: Tromsø – Ham-Kam
24.apr: Ham-Kam – Aalesund
01.mai: Bodø/Glimt – Ham-Kam
05.mai: Ham-Kam – Fredrikstad
08.mai: Lillestrøm – Ham-Kam
16.mai: Ham-Kam – Start
22.mai: FC Lyn Oslo – Ham-Kam
29.mai: Ham-Kam – Viking
12.jun: Rosenborg – Ham-Kam
19.jun: Ham-Kam – Odd Grenland
26.jun: Ham-Kam – Molde
03.jul: Brann – Ham-Kam
24.jul: Vålerenga – Ham-Kam
31.jul: Ham-Kam – Tromsø
03.aug: Aalesund – Ham-Kam
07.aug: Ham-Kam – Bodø/Glimt
13.aug: Fredrikstad – Ham-Kam
28.aug: Ham-Kam – Lillestrøm
11.sep: Start – Ham-Kam
18.sep: Ham-Kam – FC Lyn Oslo
25.sep: Viking – Ham-Kam
02.okt: Ham-Kam – Rosenborg
16.okt: Odd Grenland – Ham-Kam
23.okt: Molde – Ham-Kam
30.okt: Ham-Kam – Brann

Kamma

Flagg
Lagt ut noen nye bilder fra Skiensturen. Samt en video fra jubelen da vi skåra det første målet. Den er meget bra. Even lå nederst. All moroa finner du her:
Odd Grenland – Hamarkameratene 2-2.
Forøvrig kan vi vel alle være enige om at det har vært en flott sesong.

Festen är slut

Festen är slut – våldsmännen har vunnit hos Aftonbladet:
För 99,9 procent av publiken är retoriken och kulturen ett spel, för 200 kronor köper de sig en biljett som innefattar rätten att kalla spelare och domare för horor och fittor och göra hotfulla babiangester. Med sitt engagemang förtjänar de rätten att skriva i en internetdagbok att «någon borde ge Sanny Åslund på käften».
Sedan påstår de att de inte har med Klicken att göra. De kanske till och med tycker att det är «beklagligt».
När spelarna kom in till avspark i derbyt fick jag tårar i ögonen, jag fick det av det tifo som fansen på Norra stå hälsade sitt AIK med. I vackra, raka bokstäver stod det över en hel läktare:
SOME MIGHT SAY, THEY DON’T BELIEVE IN HEAVEN
GO AND TELL IT TO THE MAN WHO LIVES IN HELL

Oasis. Det är det snyggaste, stoltaste, mest själfulla tifo jag sett i Sverige; ett skrik rakt ur hjärtat från dem som älskar. Jag tänkte på hur illa de där supportrarna måste må, på tiden och pengarna de lagt ner på en kärlek som bara tar.
Men nu är det sen natt, och de enda AIK:are som är stolta är de som just dödat fotbollen.
Jag knappar mig in på AIK:s hemsida för att läsa om vad som hänt.
Rubriken lyder:
«AIK har fortfarande allt i egna händer efter 1-1 mot Hammarby».

Vi er grønne, vi er hvite, vi er


Det er ikke vits å ha mange landslagsspillere og folk med store navn i stallen når man møter et lag som jobber hardere – som spiller med hjertet utenpå drakta og som blør for laget sitt.
Ola By Rise

Ham-Kam på bortebane

Rosenborg-Hamarkameratene så jeg på The Sportsbar. Hver gang jeg har sett Kammas bortekamper (på hhv. web-tv (Brann) og Canal+) har det endt med tap. Mens bortekampene jeg har fulgt med på via 4-4-2 og Sportsekstra har endt med seier (Bodø/Glimt og Viking). Jeg skal ikke påstå at det er noe mystisk over dette, men man vet jo aldri. Kaosteorien.
– Og hvis dere lurer på hva jeg gjorde da Kamma spilte borte mot Sogndal så så jeg LSK-FFK med jevnlig svitsjing til rikskanalene.

Vredens Druer – Ullern 3 7-4

Vredens Druer vant årets første kamp igår, på respektable Frogner Stadion. De ledet 5-0 etter første omgang (samme fyr scoret alle fem, sånn jeg forsto det), og levde på det hele andre omgang. Våre lokale helter gjorde en grei innsats – keeperfantomet Hans Magnus Gjerlaug burde kanskje tatt et av målene, men han kan jo skylde på angrep på keeper (det bør kanskje sies at hvis noen av keeperne burde blitt angrepet så var det motstanderens – makan til fjott skal man lete lenge etter). Lars «Mikko Målfarlig» Mikalsen kunne skryte av to assists, et skudd i stanga, dårlig kondis samt at han spilte hele kampen (ahn prøvde dog å bli bytta ut). Den ene assisten hans var forøvrig et innlegg en av motstanderne satte kontant i eget mål, til keeperens eder og forbannelser.
Om jeg kommer til å se flere kamper med Vredens Druer er foreløpig usikkert.