Eksamen

Jeg må innrømme en ting å. Jeg er ganske stolt, rørt, sjokker og overraska. Hans Magnus sendte melding til meg i går kveld og sa at jeg «måtte sjekke exphilen nå!!!» Uff, var det første jeg tenkte. Uff og huff, var det andre. Og jeg sa til Gjerlaug at jeg ikke kom til å sjekke før i mars. Som dere skjønner så hadde jeg ikke trua på at jeg skulle gjøre det særlig bra.
Og som dere sikkert også har skjønt nå, gjorde jeg det overraskende bra. Ja, det ble faktisk en B (A er best). Man blir mållø av mindre.
Vennligst gratuler! 😉

Cublingrenn på lørdag

Evelyn Music – Nothing to leve behind
Cublingklubben Ilseng og Søndre Vang har gleden av å invitere alle cublere og mulige cublere velkommen til Lovisenberg Cublingarena lørdag 31. januar kl. 14.00. Foreløpig er det ikke bestemt om det skal være langrenn eller sprintrenn – dette vil avhenge av vær og antall deltagere.
Uansett – velkommen!
Det ligger forøvrig mange bra artikler og bilder på hjemmesiden til Norges Cublingforbund nå.

Godt sagt

RadioheadFollow me around
Hørt etter visningen av Master and Commander: The far side of the world:
-Jeg hadde forventet å se Gladiatoren til sjøs.
-Vel, jeg hadde forventet å se A beautiful mind til sjøs.
Og forresten, i en Oscarkategori ble følgende tre filmer nominert:
The Lord of the Rings: The Return of the King
Master and Commander: The Far Side of the World
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Det er nok om å gjøre å ha så lang tittel som mulig…

TV-slave

Franz FerdinandTake me out
Idag var en stor dag. Ikke bare fikk Ingrid Alexandra navnet sitt (Jon Michelet sa det var en skjebne verre enn døden å bli født inn i kongehuset, mens kongeparet allerede har rangert henne over Maud Angelica) – neida, UPC (kabeloperatøren) har gjort en del utskiftinger. Idag tidlig så hadde jeg plutselig fått MTV, CNN, Viasat Sport, Cartoon Network, Travel, National Geoographic, samt tre Canal+’er, TV1000 og Cinema. Noe var galt, tenkte jeg, for jeg skulle da vitterlig ikke ha de fem sistnevnte kanalene. Men, siden jeg aldri vet når de blir borte har jeg sittet og sett på dem i hele dag. Samt MTV, noe som førte til at jeg oppdaget den kule sangen til Franz Ferdinand (det neste The Strokes i følge NME – jeg vil heller påstå det neste Hot Hot Heat).
Sola skinner altså.

Tronarvingen

My Bloody Valentine – Sometimes
Kall meg frekk og freidig, men jeg syns det blir litt mye når TV2 bruker 33 minutter på at Mette-Marit har fått unge. Vel er det fint og flott monarkiet sikres (for de som liker det), men er det virkelig stort? Det største som skjedde i forbindelse med at Dina ble født var jo far, Ane og mins tur til Tusenfryd. 😉 Neida, jeg bare syns det blir for mye, og at det faktisk har skjedd viktigere ting (i dag).
Men som Sven O. sa:
– Alle bestefedre synes jo det er forferdelig kjekt å få et nytt barnebarn. Bare barnet blir velskapt, så er jeg fornøyd. Jeg tenker på alle de stakkarene som ikke får velskapte barn. Det største i livet må være å få et velskapt barn, enten det er gutt eller jente, sa den glade bestefaren.

Artig…

Damien RiceI Remember
[02:43:31] *** myklez has joined #I_LOVE_SLEPPEN
[02:43:44] <myklez> hello!
[02:44:25] <myklez> har jeg akkuraqt sunget haound dog på rederiseat karaoke?
[02:44:44] <myklez> skal je4hg opp i morgwaea klookke asju?
[02:44:47] <myklez> ja
[02:44:57] <myklez> kna jeg drite i dt+
[02:45:00] <myklez> JA
[02:45:12] <myklez> Skal jeg jobbe gtra morhgen til kveld?
[02:45:13] <myklez> ja
[02:45:22] <myklez> betyr det aqt jeg tjkerne overtid?
[02:45:23] <myklez> ja
[02:45:31] <myklez> ha ne gosd kveld?
[02:45:32] <myklez> ja
[02:45:37] <myklez> gppd natt
[02:45:41] <myklez> sov got
[02:45:52] *** myklez has quit IRC (Client Quit)

Søvnløs

Jeff BuckleyVancouver
Jeg våknet opp klokka 06.05 i dag tidlig, og så på TV i førti minutter (hhv. God Morgen Norge, Frokost-TV, Svisj, Mess-TV, Euronews og BBC World).
Så sovna jeg igjen.

Det beste jeg fikk til jul..

FiresideNot in my palace
Det beste jeg fikk til jul var en brødrister. Ikke en hvilken som helst, men en Wilfa Brødrister. Jeg ble ganske overrasket da jeg satt der i sofaen på juleaften og pakka den opp, men noen hadde sagt at jeg ønsket meg det, noe jeg forsåvidt gjorde.
Og maken til suksess skal man lete lenge etter. Favorittfrokosten min har i mange år vært rista brød (hjemmelagd), med en god porsjon Bremykt, samt svartpølse (Alf Børresens Henriksenpølse er å foretrekke). Men, på grunn av liten tilgang til brødrister de siste to åra har det blitt lite av dette. Brødristeren hjemme ble ødelagt i sin tid, og noen har ikke gjort jobben sin etter det. Selvfølgelig hadde vi ikke Henriksenpølse da 2. juledag møtte opp (man spiser ikke frokost 1. juledag), og selvfølgelig glemte noen å kjøpe det (dette blir uforholdsmessig mye klaging på denne noen, men jeg har jo som kjent ikke penger sjøl). Men det ble da etterhvert råd.. Brød ble svidd, Bremykt smelta og svartpølsa ble tilslutt borte. Det samme ble det hjemmelagde brødet, og da var det krise. Arne Frogner kjøpte sportsbrød til den store gullmedaljen (men sportswiener skal vi ikke ha, nei), og det så mørkt ut.
Men dagen før jeg dro til Oslo tok vettet mor. «Jeg er så lei av dette brødet!» sa hun, og lagde åtte stykker eller mer. Jeg tok med meg to til Oslo. Selvfølgelig tok jeg ikke med meg svartpølse, så dagen etter, da jeg skulle spise frokost, måtte jeg nøye meg med kaviar (mitt ene pålegg, salamien var litt gammel…). Men, med et hus som bare ligger ti minutter unna Rimi Slemdal ble svartpølse raskt ordnet. Selvfølgelig, med stor s, hadde de ikke noen Alf Børresen produkter der, og heller ingen Gildeproduketer. (Det skal forresten sies at Henriksenpølsa er det eneste kjøttproduktet vi har til vanlig hjemme som ikke er laget av Gilde.) Det eneste de hadde i den stusslige butikken var SPIS Svartpølse. Det het ikke engang svartpølse, bare ‘Stabbur’! Men svartpølse er vel svartpølse, tenkte jeg og kjøpte den, sikker på at far ville snudd seg i grava hvis han ligget i en (SPIS må jo være erkefienden til Gilde, spesielt med tanke på beliggenheten – dessuten har de sikkert sportswiener). Og dagen etter, da frokosten kom, må jeg si jeg var ganske spent. Og jeg må vel si, all honnør til SPIS for godt forsøk på å gjenskape en ypperlig svartpølse. Det var ikke det samme, men mye bedre enn forventa.
Idag, forøvrig, gikk brannvarsleren da jeg lagde meg frokost. Jeg vurderte å få et anfall à la Ray i Rain man. Det ble ikke så alvorlig.