Punch-up

Har nettopp kost meg med trailerne til The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Sjølironisk og artig. Dessverre kommer ikke filmen på kino i Norge før 12. august. Trailerne kan du se her: www.totta.nu. Trailer #2 er kulest, sjøl om det er den med dårligst kvalitet.
Bright Eyes-konserten i går var veldig bra. Han spilte så å si alle låtene fra I’m Wide Awake, It’s Morning og så å si ingen gamle (to fra Lifted).
Det nye albumet til Madrugada, The Deep End, er også meget bra. Om det er så bra som noen sier (Madrugadas beste album), kan jeg nok ikke være enig i. Industrial Silence er jo som kjent det beste norske albumet.

Jadda, he-he.

Rikets røst fikk 1/6 av VG og 5/6 av Aftenposten.
Til Aftenposten sa Jespersen følgende (før programmet hadde begynt):

    – Formen på showet kan minne litt om «The Daily Show med Jon Stewart» (Canal +), et slags talkshow med ulike innslag.

Eneste jeg kan si er vel at The Daily Show er fantastisk mye bedre. Disse klippene er konge: «Fact» Obsessed Bloggers og Blog Cabin Republican.
MP3: Go Home Productions – Sexual High
En «mash» som mikser Marvin Gayes Sexual Healing og Radioheads High and Dry. Overraskende kul.

Da(‘n) Hallgeir ringte (n’)Magne

Jo, det var altså historia om da (n’)Hallgeir ringte (n’)Magne. For de som ikke vet det, så er(‘n) Hallgeir storebroren til (n’)Magnar (og en drøss fler), mens Magne er storebroren til (n’)Trond. Magne bodde engang for lenge sia i samme hus som en katt faren til Magne ((n’)Kjell Arne) kalte (n’)Bromann. (n’)Bromann er død.
Vel, det var altså den tida da jeg var mye hos(‘n) Magnar. Ungdomsskoletida. Som alle vet er dessa der (ja, dom ja) noen rakkerunger, hele bunten. Det gikk mye i «phony calls» – særlig var Kinaekspressen et yndet offer. Vi ringte for å bestille pizza til Ilseng, og maste på dem helt til dem la på. Dem solgte jo ikke pizza, og dem kjørte jo ikke til Ilseng, vet dekk!
Men det var ikke Kinaekspressen vi ringte til den dagen her. Nei, det var(‘n) Magne. Vi var usikre om (n’)Magne ville kjenne igjen stemmen til(‘n) Hallgeir, men det var vel lite sannsynlig. Vi kjenner jo alle (n’)Magne!
(Jeg hørte forresten samtalen ved hjelp av en annen telefon (det er mange telefoner i det huset).)
Magne: Ja, det er(‘n) Magne.
Hallgeir: Snakker jeg med Magne Søby?
Magne: Ja, det er Magne Søby, ja.
Hallgeir: Ja vel. Jeg ringer fra politiet.
Magne: Øh, ja vel?
Hallgeir: Ja, jeg har hørt at du har ulovlige ting på datamaskinen din?
Magne: Øh, hva?
Hallgeir: Ja.
Magne: Nei!
Hallgeir: Vel, det er det vi har hørt.
Magne: Jeg har ikkeno ulovlig på maskina mi!
Hallgeir: Så det er greit om kommer hjem til deg for å sjekke?
Magne: Øh, jada, det er vel det.
Jeg skal innrømme at samtalen nok gikk annerledes – jeg har jo ikke verdens beste hukommelse. Men at(‘n) Magne ble nervøs, og klar til å skrive format c: er jeg overbevist om (sjøl om han sa noe annet på den tiden).

Ehhhhhm

Jeg har oppgradert litt idag, derfor har siden vært borte midlertidig. Det var bare Cato og Roar som brydde seg, da. Som dere ser har alle æ, ø og å blitt til ?, ? og ?. Det var jo flaks.
Går tilbake til vanlig utseende i morgen, tenker jeg (for nå er det vel på tide å sove). Da skal jeg også fortelle historien om da Hallgeir ringte til Magne.
Jeg har ordnet det slik at man bør være registrert for å kommentere. Må ikke, altså. Men hvis man ikke er registrert så vises ikke kommentaren før jeg har godkjent den (derimot, er man registrert så kommer den med en gang). Det er for å slippe all reklamen som har kommet i det siste, og som har vært veldig irriterende.
For å registrere deg besøker du TypeKey.

Gladsak?

østlendingen har en gladsak å fortelle i dag: Sammen i 25 grandiose år. Det har seg nemlig slik at det ikke bare er Grandiosaen som er 25 år i år, men også Eldri Svisdal fra Oppdal.

    – Jeg kommer fra en «pizzafamilie», og Grandiosa har alltid vært favoritten. Når vi var små var fredagen høydepunkt med tysk detektime og Grandiosa, minnes hun.

Synd at Grandiosa er slik en drittpizza, da, Eldri? Takke meg til taco.
Og forøvrig:

    Erna Solberg var raskt på banen, og løste problemet med for få studentboliger.
    – Folk har et sted å bo, slo hun fast.
    Uten at noen ble særlig klokere av den grunn.

If we can land a man on the moon then surely I can win your heart

I går skjedde det utrolige. Ingen har vel opplevd noe lignende. Og det spørs vel om noen kommer til å oppleve det igjen.
Vi startet på Rockekjeller’n (tidligere omdøpt til Sportsrocker’n). Cato og jeg møtte opp til avtalt tid, mens de andre kom én til flere timer senere. De spilte Van Halen, Europe, Kiss, Deep Purple og Jokke, mens jeg brukte opp de siste kronene mine på øl. Cato dro, og Dag og Lars kom til. «Hvor er ølen din, Tors?» spurte Lars. «Blakk som ei kjerkerotte,» svarte jeg. «Det ordner vi,» sa Lars. Så spanderte han øl på meg. Måpende sa jeg takk. «Da har vi faktisk fått bevist at studenter er blakkere enn siviltjenestearbeidere,» konkluderte Lars.
Ellers var det en fin kveld. Jeg kunne fortalt historien om VOV også, men jeg tror ikke jeg gidder.
Konserter jeg burde sett:
1. The Arcade Fire på Garage 14. mars.
2. Bright Eyes på Rockefeller 27. februar.
3. Håkan Hellström på Rockefeller 9. april.
4. Mercury Rev på Rockefeller 16. mars.
5. Madrugada på Rockefeller 16. april.

NRK2 i februar

I februar skal NRK2 vise to av mine desiderte favorittfilmer, Donnie Darko og Requiem for a Dream, vises. De som aldri har sett dem bør for all del gjøre det. For min del blir det første gang jeg ser Donnie Darko med norsk tekst (det skal bli litt litt av en opplevelse ja! He-he-he).