Rett fra hypofysen

I dag gratulerer vi Øyvind med dagen. Gratulerer!
Det har blitt klart at Kenneth Dokken forlater Ham-Kam, og i den anledning har jeg laget noen nye versjoner av Dokken Ultras’ Kenneth Dokken-sang (melodi er Kenny D-sangen, altså Wild Rover, altså den sangen fra kaffereklamen hvor du skal tenke «er det sånn de har det i Irland, jeg må drikke kaffe»):

  Det er Dokken Ultras
  Dret seg ut no’ jævli
  For de elsket Dokken
  Men han brø’ seg ikke no’ særlig om de
  En annen versjon:
  Det er Ole Johnny
  Bandens mann i bua
  Han elsker Ham-Kam
  og de elske ham

I går vant forøvrig Mengshoelferjas venner quizen igjen. Stort. Forrige gang kom vi på tredjeplass, bak Liggeunderlaget, som besto av Line, Lise, Øyvind, Eirik og Roy.
Hans Magnus hadde ikke spist middag før quizen, så han valgte å kjøpe seg en hamburgertallerken der. Den anbefales forøvrig til alle – pestoen på pommes fritesen er ålreit. Tilbake til Gjerlaug og hamburgeren. Det viste seg fort at dette var første gang han spiste en hamburger. Først brukte han fem minutter på å spise litt pommes frites. Deretter satte han øynene i … hamburgerbrødet. Ja, her skulle det gå rolig. Den øverste delen av hamburgerbrødet gikk ned. Deretter noen nye pommes frites-biter, før han med kniv og gaffel prøvde seg på resten av burgeren. Det var tydeligvis ikke noen tilfredsstillende måte å gjøre det på, for etterhvert delte han alt i enkeltdeler. Pommes frites, salat, karbonade, hamburgerbrødbunn. Deretter spiste han alt for seg. Altså han vekslet mellom de forskjellige tingene, men kun en ting i munnen om gangen. Jajaja, sier vi og spør: Hvordan gjør han det på Burger King?
So long. Dette har vært Torstein – rett fra hypofysen.
P.S. Kommentarer fra misunnelige tapere er alltid velkomne. D.S.

Rett fra den sviktende nyra

Det har kommet et par klager i det siste, fra folk som mener det ikke har «skjedd noe» på dette respektive nettstedet i det siste. Sorry at livet mitt er for kjedelig for dere, Line og Lise. This one goes out to you.
Så må jeg jo gratulere Ane med dagen. Gratulerer! Håper noen har gitt deg noe (fint). 🙂 ← smiley.
Jeg kan jo fortelle at siden sist har jeg spist fleskepannekaker. Jadda, vi har jo som kjent fellesmiddag hver onsdag, og for et par uker siden laget Øyvind fleskepannekaker. Hadde aldri smakt det før, men det måtte jo være godt: pannekaker og bacon er jo suksess, med poteter ved siden av. Matlaginga går altså på deling, og jeg har disket opp med blant annet grøt, spaghetti og kjøtt (BB spesial), jegergryte og wok. Den viktigste ingrediensen er uansett salat, hvis ikke klikker Line. Det ble litt problematisk med grøten, men vi fikk da ordna det på et vis.
So long. Dette har vært Torstein – rett fra den sviktende nyra.
P.S. Jeg har oppdatert litt rundt omkring. Sjekk ut sitatsida og linkesida – er en del kjentfolk som har fått seg internettsider. D.S.