Himmel og helvete

Himmel og helvete er en stor norsk film som kom i 1969. Den er regissert av Øyvind Vennerød, og handler om narkotika:

    Eva og Arne prøver seg med en pipe hasj fordi det skal være morsomt og helt ufarlig. Det viser seg imidlertid at begge er mottakelig for rusmidler og dermed går de fra Himmel til Helvete.

Det beste er dette:
Arne: Hva er det du har drevet med?
Eva: Ja, hva tror du?
Arne: Ja, sånn som du ser ut kan jeg tro både det ene og det andre!

Eva: Det er riktig, også.
Arne: Hva da?

Eva: At jeg har ligget med Zatek.
Komisk, var det vel jeg mente.

Evig solskinn


How happy is the blameless vestal’s lot?
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each prayer accepted, and each wish resign’d.

Evig solskinn i et plettfritt sinn er en av de filmene som ble enda bedre da jeg så den andre gangen, gitt.

Sov godt

Da vi var hos Martin sa jeg at jeg skulle oppdatere denne siden. Kristian sa så at han ikke skulle legge seg før jeg hadde gjort det.

Ilsengbussen

Nils Aage og jeg tok Ilsengbussen hit i natt. Det var helt utrolig. Artigste bussturen noensinne. Nesten alle folka hata oss, og trua oss med bank (bortsett fra de som digga oss (det var bare a Kari))- -Høll kjæft i fæm minutt a! -Hvis dekk ikke tie stille får dekk problemmer. Nils og jeg sang Gata-sangen, Vællsett-sangen, Romedal-sangen osv. N’Ænders hata det. Det gjorde n’Knut også.
Da vi kom hit sendte vi meldinger om Ilsengbussen til Mess-TV.

Den siste var det altså noen andre som sendte, som var med på bussturen. Men hvem?
Bilder fra festen.

Billig med mobil

Siden jeg startet med Mobyson 2. januar i år har jeg brukt hele 80 kroner på mobilen. I januar brukte jeg 45 kroner, i februar 27. Hittil denne måneden har jeg brukt ni kroner. Kanskje det ikke er det at jeg bruker den lite, men derimot er nærmest venneløs?
Det har forøvrig kommet en ny side her, som jeg har valgt å kalle HA-sporten, YEAH!!!.

Those were the days

Hos WaybackMachine kan man se gjennom internettsider slik de så ut før i tida. Dessverre finner jeg ikke mine eldste sider – er usikker på adressa, men tror det var http://home.online.no/~bborud/, men den funker ikke. Hvis noen kommer på det, er det bare å si fra.
· torsteins gjemmeside 20. november 2002
· 10 februar 2003
· 26. mai 2003
· 1. oktober 2003
· Nils Aages gamle hjemmeside
· Martins gamle nettsted
· Martins enda eldre side
· Lines «artige» side

No Mans Land – ADSL på Ilseng?

Det har vist seg ganske umulig å få ADSL hjemme i Ilsengvegen 203. Vi bor 7250 meter unna sentralen, og det er i beste fall 750 meter for langt unna for å få vidunderet (Eidsiva har «vellykkede installasjoner på over 6500 meter», men syns det er best når avstanden er under 4000 meter).
Nå har det seg slik at Eidsiva ikka har problemer i det hele tatt med å levere ADSL på sjølveste Ilseng. Og med tanke på at vi bare bor 1200 meter unna Ilseng burde det ikke vært noe problem for oss heller. Men man gikk tydeligvis etter kommunegrenser da man koblet hus/telefonnummer til sentraler. Det mest idiotiske tilfellet blir dette: Gamlevegen 6 kan få ADSL uten problemer, mens Gamlevegen 3a (se samme kart) ikke kan få (de ligger 8176 meter unna sentralen).
Konklusjon
Det er to muligheter for at vi kan få ADSL:
1) Eidsiva gjennomfører en testoppkobling for å se om det er noen mulighet for at vi kan få det, og finner ut at det er det.
2) Vi må bytte sentral til den som ligger på Ilseng. Etter å ha søkt litt rundt hos no.it.tjenester.nettilbydere kan det se ut som det er mulig å gjøre dette, men at Telenor ikke vil.