Bra / dårlig

Ting som har gjort dagen bra:

  • å finne ut at ryktet om at de selger årntli julebrus på Oslo City stemmer, for så å kjøpe tre flasker, for så å drikke opp en.
  • Frokost på senga.
  • Ane har fått lappen. Gratulerer!

Ting som har gjort dagen dårlig:

  • å våkne opp fra mareritt tredje morgen på rad. Jeg våkna opp midt i ett Battle Royale, uten engang å ha sett filmen. Det var alle mot alle jiu.
  • å høre på drittunger snakke om framtida. «Jeg skal gifte meg med en rik mann.» «Jeg skal studere jus, og bli megler. Eiendomsmegler eller aksjemegler.»
  • å sitte på t-banen.
  • Kjip episode av Presidenten.
  • Ane har fått lappen. Nå blir det krangling om bil.

Konklusjon:
3 – 5. Bedre lykke imårra.

Uke 2 2003

Et lite referat fra UKE 2 2003:
Mandag:
Snatch.
Tirsdag:
The Cocka Hola Company.
Maarud Salt Chips. VIlla Champagnebrus og Fun Saft (Peach Passion).
Onsdag:
Requiem for a dream. Cocka Hola Company.
Kims Chips O’Hoi. Villa Champagnebrus og Fun Saft (Peach Passion).
Torsdag:
Band of Brothers (episode 4). The Cocka Hola Company.
Old El Paso Tortilla Chips. Eldorado Tropisk nektar.
Fredag:
Lord of the rings: Fellowship of the ring (Special edition) og Two Towers. The Cocka Hola Company.
Old El Paso Tortilla Chips (spise ferdig gårsdagens pose) og Kims Chips O’Hoi. Eldorado Tropisk Nektar og Villa Champagnebrus.
Lørdag:
Reservoir Dogs. Opptak av oss sjøl. The Cocka Hola Company (ferdig). Macht und Rebel.
Kims Chips O’Hoi (posen fra igår). Maarud Salt Chips. Eldorado Tropisk Nektar. Eldorado Champagnebrus.
Yppa dessuten så mye på en fyr igår at vi slåss litt. Et ledd i mitt prosjekt om å bli hata av alle på rommet. Men som en annen sier; «Det er umulig å hate han der!». Alt slett spill ble til miner.

Juleferien 2002

Jeg kunne vært ærlig men gidder ikke, derfor kan dere jo lese julereferatet nedenfor, og Jønnis spalte etterpå.
Lørdag 21. desember: Møtte opp på Bardufoss flyplass kl 8, og fikk umiddelbart beskjed om at flyet var utsatt to timer. VI dro kvart over tolv, og var hjemme på kortere tid enn Braathens ville brukt. .. På Hamar stasjon snakka jeg med GJerlaug for første gang siden han dro i militæret i juli (vi har snakka sammen på telefon da).. Var moro.. Men hva var det vi gjorde på kvelden? Det var nok henging med mange fine folk.. Var vel hos Jostein og så på 12 episoder av Nissene på låven.. Moro.. Etter det stakk Ole og jeg til Jon Arne hvor det ble en del forskjellig diskutering.. Jeg dro hjem halv fem, og erklærte at jeg hadde fåtten fin start på juleferien.. 🙂
Søndag 22. desember: Starta med kino; To Tårn. Så den med Hans Magnus, Cato, Line, Lise og Ingrid. Var fæl film får’n si.. Spesielt n’Gollum.. Etterpå kjørte jeg folka minus Gjerlaug hjem. Deretter dro jeg til Ingeberg for å ake i hoppbaken.. Var riktig moro med seks stykker på presenning nedover lia.. Etterpå (i ett-tida?) dro Martin, Nils Aage, Dag Einar og jeg til meg for å spille Junta.. De dro vel hjem i fire-tida.. Martin ble den suverene vinneren..
Mandag 23. desember: Starta dagen med å dra til Hamar for å kjøpe julegaver.. Deretter var det cublingrenn kl 13, hvor jeg havna på en skuffende 7. plass.. Jostein kronet seg som vinner.. På kvelden var det den første familiemiddagen, hos farmor.. God sylte, får’n si.. Jeg dro på byen etterpå, og det samla seg etterhvert en fin gjeng på Krus som bestod av blant annet Magne, Magnus, Ole, Brage, Kim Anders, Kristian, Henrik, Lars, Martin og Tor Håkon.. Var trivielig. .. Noen drakk mer enn andre, og noen ville mer på Krekkern enn andre. .. Jeg ville litt, da jeg hørte at det kosta 20 kroner for å gå inn. .. Men så kom vi dit og så kosta det 80, og så betalte Martin og Tor Håkon mens Magnus, Sigurd, Ole og jeg stakk tilbake til bordet vårt på Krus, som tilfeldigvis stengte da.. Etterpå suste Bye, Sigurd, Magnus og jeg gatelangs og vi kom inn på Dirty Nelly men der var det fullt, og vi kom ikke inn på Victoria for der var det 20 årsgrense selv om dem spilte Dandy Warhols, og vi kom inn hos Deniz for noen hadde ringt’n og bedt han åpne opp.. Jeg stakk på Grotta mens de andre stakk til sitt.. Der spilte Ole og Lars biljard.. Dro hjem halv to, kjørte Tor H hjem, som hadde hatt en hard dag på byen.. 🙂
24. desember: Julaften ja. Overrraskende bra. Fikk Gudfaren og LOTR- DVD, bøker, abonnement på Pondus, Selbuvotter, mobilbatteri, gavekort på Dressmann, Che Guevara-plakat ++
1. juledag: åtte timer familieforestilling. Deretter mye aking i Ingebergbakken, hvor vi var ni stykker.. Samtidig som det er litt slåssing innimellom, så blir alt perfekt ratt.. Dro ikke derfra før vi pissa blod! Etterpå stakk Cato, Martin og jeg til Hamar for å slædde litt, samt se på en slåsskamp utafor McDonalds, hvor det var en fyr mot seks, og han ene slo til alle de andre.. Var helt sinnsykt 🙂 Da dem var ferdig stakk han ene inn på Traktør’n mens de andre ble tatt av politi.. Etterpå stakk vi hjem til meg for å henge og vente på at Lars ringte Martin og lurte på hvor det ble av dem.. Fin kveld..
2. juledag: Var klart for bytur. Kristian, Martin, Ole og jeg hadde vorspiel på rommet mitt. Det var dritbra faktisk.. Kalinka’n ble tom, og jeg ble full (hø hø hø hø hø).. Det ble forsåvidt Ole og Kristian også, og kanskje litt Martin (men ikke såå mye).. Var vel ikke så kult på byen.. Hilste på Sunniva og greier og betalte altfor mye for å komme inn på Krekkern (som vanlig).. 135, minst.. Deretter kjørte Jon Arne meg hjem 🙂 (Han er jo ikke taxisjåfør, taxisjåfører får jo betalt).
3. juledag: Tid for det tradisjonelle Borud-Frogner/Skymoen-treffet, i år uten Ane men med Gjerlaug.. Det ble servert god mat og drikke. Lise ble henta på Bennis av Gjerlaug og meg, og det ble mye henging. .. Da fæsten var over dro jeg bort, til Martin faktisk.. Der så Brage og jeg film.. The Insider med Russel Crowe og Al Pacino.. Den var kul.. Det var sengekosen også 🙂
4. juledag: Henging hos Magnus Mo, hvor få ting ble diskutert svært nøye. Noen av deltagerne på møtet var mer seriøse enn andre, noen tok det mer med ro, og da klokka nærma seg sent dro Kristian hjem, mens Ole og jeg dro på biljard’n.. Jeg vat over Ole seks ganger på rad, uten å rippe noe mer opp i det.
5. juledag: Og det var klart for 4. dagsfest. Gjestene kom allerede i halv fem tida, og de strømmet etterhvert på fra fjern og nær.. Ble en fin samling med mange folk. Noen vil klage på at det ble en liten kulturkollisjon, noe det forsåvidt ble, men så lenge alle hadde det bra så gjør neppe det noe. Edvard og Sunniva fikk tatt en stor diskusjon om Operasjon Dagsverk, hvor Edvard ble knust på alle kanter, noen kjeda seg allerede kl 10 og ville hjem, noen la seg kl 12 og sto opp kl 3, klar for mer fæst, osv osv.. Kunne skrevet mye, men tror ikke det er i alles interesse at jeg gjør det. Det var uansett en natt for drama.
Lille nyttårsaften: Dagen som det nesten ikke skjedde noe. De siste ble kjørt hjem fra fæsten, og jeg var en liten tur i Hamar. Kl 19 var det cublingrenn i 25 minus, med fem deltagere, en sekretær og tre inaktive tilskuere, samt fem som kom, så, evt klaget og gikk.. Vinneren ble ingen ringere enn meg, med ca 130 poeng, foran hvem det nå var som fikk andre plassen med rundt 30 poeng? La meg på sofaen da jeg kom hjem og våkna ikke før halv tre, da tok jeg turen til det da mørklagte huset på Greftenmoen, og dro hjem igjen, og la meg litt mer.
Nyttårsaften: Var en tur i Hamar med Kristian. Var med han, Line og Sigrid på Maxi.. Megaparty.. Jeg var jo kveldens kokk, og stekte kalkun og sto i.. Rundt middagsbordet var Lars, Brage, Ole Johnny, Roar, Jon Arne, Kristian samt meg.. Det var meget hyggelig (utenom Brage og Lars sine tidvise eskapader (jeg vet ikke hva eskapader betyr men tror det passer her)).. Jon A delte villig ut whiskey, og tok det villig tilbake da andre ikke ville ha det, Kristian skulle kjøre halve distriktet, så han var såvidt tilstede, og alt var bare velstand.. Vi nevnte også fem negative/positive ting som hadde skjedd i 2002, moro.. Selve endringen til 2003 var ikke så spesiell.. Kristian kjørte Lars og Ole J til Lier’n, Jon Arne dro hjem, mens Roar, Brage og jeg inviterte oss selv til Gisle.. Dessverre så dro vi til faren til Gisle og ikke mora, visste ikke hvor det var og vi endte opp på 8 metersplanet.. Ikke så spennende.. Men da var det tid for nachspiel (en kort tur innom Haugs, hvor jeg kjøpte Dagbla’).. På nachspielet var det stor stemning og en del folk.. Kunne sikekrt sagt mye, men det er vel ikke for alles ører og høre..
1. nyttårsdag: Kasta ut folk som var igjen 🙂 På kvelden så var det vel RISK hos Jostein, såvidt jeg kan erindre, med Magne, Kristian, Roar og meg.. Jeg lå ann til å vinne da det ble sent og vi dro (og jeg ikke fikk start på bilen, så måtte ha hjelp av Jostein)..
Torsdag: Kristian var alene hjemme, så Martin, Ole og jeg dro til han og vorsa, og koste oss.. Jon Arne kjørte oss til byen, og vi havna på Munken, som tilfeldigvis var det eneste stedet som ikke hadde opptelling.. Lars var der allerede, men han hadde ei penger så ble lite drekking.. Kjente cirka halvparten av folka som var der, fikk atter en gang klaga på dommerskandalen under rebusløpet, og Kristian tapte for Marthe Spanken i håndbak.. Men det er vel sånn det skal være.. Ting skjedde som ikke burde skje, så kjørte Jon Arne oss hjem (taxisjåføren vår som ikke er taxisjåfør) til nachspiel hos Kristian, hvor det ikke skjedde stort.. Ole dro dog hjem, men jeg fikk da også ligge i sofa med Martin gitt..
Fredag: Kristian dro på jobb, og kjørte Martin og meg til Krus, hvor det ble fæst.. Var der kanskje i fire timer, ekke sikker, var en del folk innom osv osv.. En helt kurant Krusfæst.. Husker ikke hva som skjedde på kvelden, anyone? Det var nok da Ole, Jon Arne og jeg spilte biljard på bowlinga.. Jeg tapte for det meste..
Lørdag: Skjedde ikke så mye på dagen, var på Krus med Martin og litt Trond og David og Line.. På kvelden var det først gitarspilling på rommet til Martin før turen ble tatt til Støseth, hvor vi gjorde generasjonssamling av det.. Var en hel haug 85’ere der, pluss Lise. .. Noen dro da vi kom, og vi fikk lurt dem til å sette på Requiem for a dream, som forøvrig er en sinnsykt bra film.. Gode kaker, og litt brus var det også.. Finfint.. Deretter kjørte vi Cato og Henrik hjem, så stakk vi til byen.. Støtte på Even O, og det førte indirekte til nattens andre tur til Støseth, da bror Espen skulle hjem.. 🙂 Deretter dro vi hjem.
Søndag: Det endte med Trainspotting på rommet til Martin, (var vi i narkohumør?).. Var nok en tur på Krus osv.. Det samme gamle, men ålreite.. Den kjipe dagen før man drar tilbake til forbanna drittstedet.

årets..

årets badested: Bassin.
årets beste pølse: Statoilpølsa.
årets bursdag: 13. april (alltid like sjokkerende.)
årets butikk: Feedback Platebar.
årets drekker: Lars M.
årets drittsekk: Anders Mattson / sersjant Lie.
årets dommerskandale: Dommerne under rebusløpet i Russetida.
årets dødball: 🙂
årets filmopplevelse: Kanskje/sannsynligvis Moulin Rouge under Roskilde, evt fyren som snakka i mobil under Apocalypse Now!
årets fjell: Istind.
årets frokost: Frokosten i parken i Roskilde by.
årets godfyll: 8. eller 9. mai.
årets Jeff Buckley-sang: Lover, you should’ve come over.
årets gladsang med video: Håkan Hellström – Kom igen Lena.
årets kjipeste time: Timen etter å ha fått beskjed av presten om at jeg må tenke positivt.
årets konferanse: 6184-konferansen.
årets konsert: Muse på Rockefeller.
årets latter: Olas.
årets latterligste person: George Bush, tett fulgt av sersjant Lie.
årets mobiltelefonnummer: 476 33100.
årets motto: «Nei til voksesmerter!»
årets nedtur: Militæret.
årets opptur: Sommerferien.
årets rom: 613 i Berlin.
årets sitat: «Hent ei bøtte at’n Jønni!»
årets synging: Do-Re-Mi på Odden.
årets tilholdssted: Lekeplassen på Solvang.
årets tur: Berlinturen.
årets verste utested: Crescendo.
For det siste, var på byen igår og jammen så vant ikke Marthe Spangen over Kristian i håndbak, og jammen har ikke jeg holdt løftet mitt om å skrive det her.