Rett fra den sviktende nyra

Det har kommet et par klager i det siste, fra folk som mener det ikke har «skjedd noe» på dette respektive nettstedet i det siste. Sorry at livet mitt er for kjedelig for dere, Line og Lise. This one goes out to you.
Så må jeg jo gratulere Ane med dagen. Gratulerer! Håper noen har gitt deg noe (fint). 🙂 ← smiley.
Jeg kan jo fortelle at siden sist har jeg spist fleskepannekaker. Jadda, vi har jo som kjent fellesmiddag hver onsdag, og for et par uker siden laget Øyvind fleskepannekaker. Hadde aldri smakt det før, men det måtte jo være godt: pannekaker og bacon er jo suksess, med poteter ved siden av. Matlaginga går altså på deling, og jeg har disket opp med blant annet grøt, spaghetti og kjøtt (BB spesial), jegergryte og wok. Den viktigste ingrediensen er uansett salat, hvis ikke klikker Line. Det ble litt problematisk med grøten, men vi fikk da ordna det på et vis.
So long. Dette har vært Torstein – rett fra den sviktende nyra.
P.S. Jeg har oppdatert litt rundt omkring. Sjekk ut sitatsida og linkesida – er en del kjentfolk som har fått seg internettsider. D.S.

Mengshoelferjas venner

Det var en stor dag i går. Det siste halve året har vi hver torsdag vært med på quiz på vår nabopub, for ikke å si favorittpub, Shamrock. Det føres en tabell over et halvt år. I begynnelsen var det Cato, Tor Håkon og meg som utgjorde Mengshoelferjas venner, senere fikk vi mer kompetanse med Gjerlaug (selv om han ikke syns noe om nachosen der). I går kunne hverken Cato eller Hans Magnus, så vi fikk med oss Roar. Og det skulle bli en kveld Roar sent vil glemme. Vanligvis har vi pleid å komme på delt tolvteplass, eller delt åttendeplass osv., men i går, med Roar, eller «Frelseren» som han er kjent som i De Gode mot De Dårlige-kretser, fikk vi bevist at timene foran TP-maskina på Krus har gitt avkastning.
Etter første omgang lå vi på delt andreplass med 20 poeng, etter å ha klart svar som Oslos bydeler og Ibsen-karakter til riktig skuespill. Spenningen var sjølsagt stor foran andre omgang, da vi aldri hadde vært så høyt oppe før. Og spørsmålene var jo konge: Statsministre i Norge etter 1973, toppskårere i fotball-VM i ’82, ’86, ’98 og ’02, partiledere i Sovjet perioden ’82-’85, norske vinnere av 5000 meter i OL etter krigen og tapende semifinalister i fotball-VM ’02. Etter andre omgang hadde vi 41 poeng, og det viste seg å holde til delt førsteplass. Vi gikk inn i sudden death, spørsmålet var hvilken kombinertløper som skadet seg [i går]. Loserne på det andre laget svarte Magnus Moan, mens vi, Vangs stolthet, sjølsagt svarte Håvard Klemetsen. Det gikk som det måtte gå.
Det ble gratis øl, det. Og kjempestemning. Helt til neste torsdag.

Andre februar

Andre februar er jo begivenhetenes dag. La oss ta den mest uviktige først – Cato har bursdag. SMS er sendt.
Mer høytidelig: 2. februar 1998 ble Norges Cubling Forbund (som det het dengang) stiftet. Det er åtte lange år siden, men NCF holder på i beste velgående fortsatt. Det har vært mye motstand fra både tidligere og nåværende styremedlemmer, og presidenten har ennå til gode å vise seg på et renn, men allikevel, altså.
Og det siste jubileet: For to år siden kunne man for første gang finne torsteins gjemmeside på denne ærverdige adressen – gjemmesiden.net – på tross av motstand fra de som mente det burde være a-ending. Noe jeg forøvrig mener selv også.
Det er mange grunner til å gratulere oss (da tenker jeg også på leserne, selvfølgelig): Gratulerer med dagen! Samtidig syns jeg vi skal jobbe aktivt for at andre februar skal merkes med rødt på kalenderen, slik at vi årlig kan arrangere jubileumscublingrenn, feire Cato og skrive inne gratulasjonshilsener på kommentatordelen av gjemmesiden.net.