En liten oppdatering

Ja det får’n si! Har vært dårlig med oppdateringer i det siste, eller hva Lars? Tre uker går jammen fort. Nå er det påske, og resten av familien har dratt bort, og kommer ikke hjem før på søndag (her er det åpent hus – bare å komme). Akkurat nå hører jeg på en fyr som heter Elliott Smith – har fått tre cd’er av’n, og dem er tuffe (har bare hørt på en da, men den er ihvertfall tuff).
Sida sist så har jeg faktisk vært i utlandet, nærmere bestemt Berlin! Der var det fæst ji. Uten at jeg selvfølgelig var i nærheten av å kjøpe det, så kosta faktisk helflaska bare 40 kroner, og det er jo ganske billig sett med norske øyer. Asphaug startet asphaugianerne, en gruppe mennesker som har som hovedmål å barmhjertighetssynke Polen, samt ‘herse’ med alle dilletanter (og polakker (Polen skal være under vann i 100 år, så skal vannet bort igjen, og landet skal bli en jordbæråker (Estland skal være parkeringsplass (det skal være en infrastrukturisk perfekt vei fra parkeringsplassen til jordbæråkeren)))). Asphaug utnevnte seg selv til Zimmerführer på lugar 6182 (hørt om 6182-konferansen?), Fladsrud ble Übersturmführer (eller no) og jeg fikk tittelen Zimmermeister. Bør jeg kanskje være skuffa? Glemte jeg forresten å si at Fladsrud styrta ei halvflaske vodka noen dager tidligere? Han var i storform et kvarter. Også vant jeg 180 kroner på en enarma banditt!! 😉 Jiujiu.. Det var uansett ganske stor nedtur å komme hjem igjen. Alt er kjedelig på skolen..ja, utenom friminutta selvfølgelig, dem har det med å være ganske tøffe.. Har sett på From Hell og Black Hawk Down sia sist. Andreas, Marius og Linn skulle egentlig være med på sistnevnte, men tilfeldigvis gikk Crossroads (filmen til Britney) nesten samtidig, og da var vel ikke valget vanskelig for Solvangfolka..
Skal skjerpe meg på oppdateringa Lars. Talast!

En av de beste dagene i fjor

ætti var dagen da jeg skulle skrive nynorskstil. Nå er klokke 23:09, og jeg har skrevet et avsnitt. Blir noen fine par-tre timer fremover nå. Det jeg derimot har bedrevet tiden med, er å lese ‘Stranden’ (The Beach om du vil, ålreit filmatisert med Leonardo di Caprio i hovedrollen og allting). Som forøvrig er sinnsykt bra (boka ja, bedre enn filmen (og det skulle litt til…faktisk)). Forøvrig, med tanke på at tida går så fort, så har jeg nostalgisert litt, og kommet frem til at en av de beste dagene i fjoråret (2001) var en junikveld hvor været var utrolig flott, og Magne, Hønnern og jeg satt og drakk øl ved Mjøsas bredde(r?). Etterhvert kom Jønni, og vi gikk å satte oss på en eller anna bryggekant ved Ridehusstranda.. Til og med sykkelturen hjem fra Hamar klokka tre om natta var fin.. Ajj… Hadde glemt det sinnsykt lenge, og plutselig husker jeg det, og det slår meg at det var konge.. Sannelig, får’n si!
Forøvrig et tuft bilde, det her:

Skidag

Den 5. mars så har Patrick og Patricia navnedag! Gratulerer! På denne store dagen har jeg for det meste befunnet meg på Trysilfjellet, med boblejakke og slalomski på (litt mer også da;) ‘Moro i Høgegga’ hadde vært en fin tittel på dagen.. For første gang under denne årlige turen klarte jeg å ikke falle, verden står neppe til Berlinturen nå. Jostein derimot, kræsja med en svenske.. Imorgen skulle jeg levert nynorskstil, nå vurderer jeg å begynne.. Men forøvrig, snart kommer det no moro her på sida, nemlig lydopptak fra en samtale med Martin Asphaug! Gled deg, Lars! 😉
Avslutter med et sitat fra vokalisten i Madrugada, Sivert Høyem:

    «Our music is the vein through which our heart-blood flows, we channel our fantasies, dreams, wishes, sorrows and our love through this musical vein, and I think that I speak for everybody in the band when I say that playing in Madrugada is the one most important thing in our relatively young lives.»

Åpent brev til Lars

Heisann Lars! Hvordan går det? Har du det bra? Var moro på Engom igår, spesielt da Karlsson tryna så alle flaskene tryna, eller hva? Også mimringa til gamle linkefæster med pråksy og majmer og slekk.. Bækkelien som kunne alle DDE-sanga utenat og granbar og greier.. Synd jeg ikke ble lenger.. Men du vet, det er ingenting som slår StarCraft, spesielt ikke når’n spiller mot’n Magne.. Ellers a? Dritdårlig imårra? Jeg ligger jo på en finfin delt førsteplass, mens du… Hah! Delt tredjeplass, er det ikke? Dårlig sisteomgang du og Marius hadde ass.. Du kan jo se på DRITDåRLIG-SIDA jeg har laga.. Men sorry for lite oppdateringer og slik, jeg skal prøve å gjøre en bedre jobb.. Håper det går greit? Du ekke langsint du vel? Skulle gjerne skrevi mer nå, men skole imårra dessverre.. Drømmer om neste søndag – da er det Kielferga!
Talast ‘a!
-torz