in fotball

Vredens Druer – Ullern 3 7-4

Vredens Druer vant årets første kamp igår, på respektable Frogner Stadion. De ledet 5-0 etter første omgang (samme fyr scoret alle fem, sånn jeg forsto det), og levde på det hele andre omgang. Våre lokale helter gjorde en grei innsats – keeperfantomet Hans Magnus Gjerlaug burde kanskje tatt et av målene, men han kan jo skylde på angrep på keeper (det bør kanskje sies at hvis noen av keeperne burde blitt angrepet så var det motstanderens – makan til fjott skal man lete lenge etter). Lars «Mikko Målfarlig» Mikalsen kunne skryte av to assists, et skudd i stanga, dårlig kondis samt at han spilte hele kampen (ahn prøvde dog å bli bytta ut). Den ene assisten hans var forøvrig et innlegg en av motstanderne satte kontant i eget mål, til keeperens eder og forbannelser.
Om jeg kommer til å se flere kamper med Vredens Druer er foreløpig usikkert.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.