Torstein Frogner

Kontakt meg på torstein krøllalfa gjemmesiden.net.
Født: 13. april 1983.
Musikk (alfabetisk): Ash, Belle and Sebastian, Bigbang, Black Rebel Motorcycle Club, Bright Eyes, The Dandy Warhols, Damien Rice, The Doors, Doves, Ed Harcourt, The Hives, Håkan Hellström, Jeff Buckley, Kaizers Orchestra, Madrugada, Manic Street Preachers, Morrissey, Motorpsycho, Muse, The Notwist, Pixies, Radiohead, Ryan Adams, Sigur R�s, The Smashing Pumpkins, The Smiths, Tom McRae, Weezer, The White Stripes.
Et knippe filmer: Fight Club, Lost In Translation, Requiem For A Dream..Flere senere..
TV: Arrested Development, Carnivàle, Deadwood, Scrubs, Sopranos, The Simpsons, The West Wing.
Jeg har gått på Lovisenberg skole, Ener Ungdomsskole og Hamar Katedralskole. Nå for tiden studerer jeg historie ved Universitet i Oslo.
Har jobbet som griserøkter i fire år. Nå er jeg postmann på lørdager.

Møte med Kaizers

Idag var jeg og så Ocean’s 11 – tuff film ji.. Før det hadde jeg tatt spyleveske som ikke var spyleveske der det skulle være frostvæske. Før det hadde jeg vært på arbeid, og før det igjen var jeg på skolen, hvor det skjedde svært lite, men jeg har fremdeles ikke levert gymrapporten som skulle vært levert for to uker sida. Før skolen sov jeg i tre og en halv time, og før det var jeg på Myklegard og spiste pommes frites, mens Martin spiste pytt i panne, og Brage og Petter åt Cheeseburger. Før det så hadde vi vært i Elverum, nærmere bestemt Alexis, for å hoppe til et glimrende Kaizers Orchestra, selv om det var nedtur at de ikke spilte ‘Resistansen’, pluss at vi måtte på DISKOn etterpå, men så var det jo opptur siden vi snakka med første (/andre???)gitaristen i bandet, som kunne fortelle, etter at en råner kjørte forbi med ‘Ompa til du dør’ på full guffe, at Elverum fikk kvalitetsråning. Før det skjedde det ikke stort.
Nå stikker jeg å leser Mojo, som har Richey Edwards spesial..

Penger

Oioioi.. Bonden ringte igår og fortalte noe kjipt no.. Jeg har fått 15 kroner for lite i timen i 9 måneder.. Han fortalte noe bra også da.. Jeg får nemlig etterbetalt alt! Plutselig var det 4500 kroner mer enn det skulle på kontoen! Moro 😉 Berlintur og sommerferie er jo redda som jernet. Nå er det bare å glede seg til KAIZERS ORCHESTRA kommer til Elverum, nærmere bestemt ALEXIS på torsdag! Blir fæst jiu!
For deg som har vært her ofte har Ole Johnny mast om egen spalte, som han nå endelig har fått skrevi. For dere andre, som ikke har sett her før, så kan det rapporteres om at jeg kjøpte meg 3 cd’er idag: The Hives – Veni Vidi Vicious, Placebo – Without you I’m nothing og Jeff Buckley – (Sketches for) My sweetheart the drunk. I anledning hans (Jeff) død for snart fem år siden, kommer en liten del av teksten hans i ‘Satisfied mind’:


  When my life is over and my time has run out.
  My friends and my loved ones, I’ll leave them no doubt.
  But, one thing’s for certain, when it comes my time
  I’ll leave this old world with a satisfied mind.
  One thing’s for certain, when it comes my time
  I’ll leave this old world with a satisfied mind.

Summary

Vi er inne i årets andre måned, Cato har bursdag idag, og Jostein har navnedag, og jammen så kom ikke telefonregninga også. Men nå ble det ikke kjeft og smell, for summen ble ikke større enn 916 kroner!! Foreldra har vel aldri hatt større hakeslepp. Fikk også brev fra Hamar Katedralskole, hvor de fortalte at de gjerne ville ha materialpenger, iform av en pen regning. Kanskje på tide å betale det nå? Var forøvrig på fødselsdagsselskap hos Cato igår, han fikk en Olsen Brothers-cd, var akkurat det han ønska seg! Det ble litt for mye på drekking på noen.. Jeg har jo skrevet på Jønnishag-sida at han er ‘durabelig flink til å drekke’, men vel, greit nok, han fikk ned ti diverse 0.33 cl, samt en halvflaske vodka på under 2 timer, men så var han jo også fraværende store deler av fæsten, og da han møtte opp igjen var det vel ikke akkurat med et blidt åsyn 😉 Jiujiu, fæst er tuft!