WOW!


Sjekk ut det smilet! Sjekk ut den t-skjorta! 110 kroner, frakt inkludert. Rett og slett fantastisk.

«Er det Postmann Pat?»

Cato og Lise har nettopp blitt ferdig med to helvetesuker på rad. Det er ganske synd på dem, de måtte jo stå opp kvart på sju. La meg fortelle om min dag:
06:00 – Står opp. Dusjer.
06:30 – Plukker aviser, spiser frokost (to rista brødskiver med dansk salami på, samt et glass mjølk).
07:10 – Flyger rundt, stresser over alt det jeg ikke har fått gjort enda.
07:19 – Sitter på bussen, retning Helsfyr.
07:27 – Går av på Valle holdeplass.
07:31 – Skriver 0730 på arket man skriver seg inn.
07:31 – Noterer at det er mindre post enn sist hverdag jeg gikk med den. Begynner med sorteringa, evt. innhekkinga. Masse forskjellig postdrit.
09:00 – Pause skulle egentlig startet, men vi har oppdekkingsmøte. Jeg tilbyr meg å skrive på leilighetsnummer i en høyblokk (med godt over 250 leiligheter).
09:20 – Mat. Kaffe til tre kroner. FirstPrice-saft på Mountain Dew-flaske. Fire brødskiver – to med dansk salami og to med kaviar.
09:45 – Mer postdrit.
11:40 – Posten er ferdigpakka, jeg kan dra. Det har kommet godt med snø, gitt.
11:50 – Svinger av fra E6 mot Alnabru. Kommer rett inn i ei kø.
12:45 – Digger køa. Det jeg vanligvis ville brukt et kvarter på har tatt en time. Har prøvd snar- og omveier men det er kø overalt.
13:15 – (Melodi: Klanens Mø, mø, mø) Kø, kø-kø-kø-kø-kø kø osv.
14:00 – Snøen går gradvis over til å bli regn. Yes! Hadde dagen vært normal hadde jeg vært tilbake på distribusjonen nå.
15:00 – Arbeidsdagen skulle vært over.
15:05 – Her og nå begynner.
15:20 – I en rundkjøring mellom Alnabru og Ikea begynner en trailer å skli mot meg.
15:25 – Over på Tveita-delen.
15:28 – Kjøper en cheeseburger til ti kroner på McDonalds.
16:15 – Parkerer på Etterstad distribusjon.
16:25 – Går fra jobben. Venter på bussen.
16:30 – En varebil spruter ned både meg og de andre som venter med sørpe fra veikanten. Dagen komplett.
16:45 – Hjemme. Tar av meg gjennombløte sko, sokker og bukse.
Men er det noen som hører meg klage?

Bilder fra Trondheim – tok bildet i huset/leiligheta til Ingrid, Kristin og Karoline også, men de ble altfor mørke. Får håpe noen har dratt for gardinene nå.
Husvorspiel

Prikkete?

Kan se ut som at jeg fikk noen røde hunder til jul. ålreit gave det… 🙂 Det er nok det som er grunnen til utslettet på magen og ryggen min. Den ekke noe farlig da, har blitt litt småforkjøla av den, men ikke nok til å ødelegge cublingformen.
Forøvrig så smitter den ved kontakt, så dere får være litt obs (men det er jo en av sjukdommene vi er blitt vaksinert mot).
«Røde hunder (rubella) skyldes virus og gir sykdom med feber og ofte utslett. Sykdommen smitter ved kontakt. Det tar 2-3 uker fra smitte skjer til sykdommen bryter ut. Typisk for røde hunder er hovne lymfeknuter bak på halsen og i nakken. Voksne kan ha feber og sykdomsfølelse i mange dager.»

Idag

Idag har jeg navnedag. Det er utrolig hva man finner ut ved å lese HA.

Evaluering av året

Og så var det 2003. Jula er over, romjula er over, nyttårsaften er over, 2002 er over. Historie. Og jeg kan forsåvidt se tilbake til både den beste og verste tiden av mitt liv hittills. Fra Berlin via russetid, Roskilde og en sinnsykt bra sommerferie, til militæret. Men det er fint lite jeg kan gjøre med ting og tang selv om jeg gjerne skulle gjort det. Men, vel, referat og ting tar jeg senere. Nå vil jeg bare hilse til alle Fight Club-medlemmene i gjengen, og spørre hva som skjer? Hvor er det blitt av tida da alle var kæmmiser? Nå er det jo bråk og klikk over en lav sko.. Det er kanskje rart men det ekke så kult å høre at en kompis skal dræpa en anna, sjøl om det er fyllevrøvl. Men det er kanskje bare meg? Vel, håper det blir bedre etterhvert.. Natta.

19 år.

Sånn er det at jeg hadde bursdag igår, og var på byen og fæsta og det var tuft jiu.

Torstein Frogner

Kontakt meg på torstein krøllalfa gjemmesiden.net.
Født: 13. april 1983.
Musikk (alfabetisk): Ash, Belle and Sebastian, Bigbang, Black Rebel Motorcycle Club, Bright Eyes, The Dandy Warhols, Damien Rice, The Doors, Doves, Ed Harcourt, The Hives, Håkan Hellström, Jeff Buckley, Kaizers Orchestra, Madrugada, Manic Street Preachers, Morrissey, Motorpsycho, Muse, The Notwist, Pixies, Radiohead, Ryan Adams, Sigur R�s, The Smashing Pumpkins, The Smiths, Tom McRae, Weezer, The White Stripes.
Et knippe filmer: Fight Club, Lost In Translation, Requiem For A Dream..Flere senere..
TV: Arrested Development, Carnivàle, Deadwood, Scrubs, Sopranos, The Simpsons, The West Wing.
Jeg har gått på Lovisenberg skole, Ener Ungdomsskole og Hamar Katedralskole. Nå for tiden studerer jeg historie ved Universitet i Oslo.
Har jobbet som griserøkter i fire år. Nå er jeg postmann på lørdager.