Første langperm

Tilbake i militæret etter min beste langperm noensinne! Neste gang jeg drar hjem er 31. oktober, altså en god stund til. Det skjer utrolig lite her, holder på med noe radioer og slikk.. 1. oktober får vi lov til å ha TV på rommet, noe vi nok kommer til å årne gett..
Angående langpermen, vil jeg bare gratulere Lars, som hadde en fin bytur lørdag. Strippa på nattbussen til Martin (Lars og jeg lå over). Han la seg ned på Grbhlasfalten for å se på stjernene, og gjør jo selvfølgelig dette uten bukse og boxer. Og så reiser’n seg opp og tryner i grøfta/Grbhlbekken.. Var mye moro..

The military

Aiaiai, langperm, fra fredag til onsdag.. Aldri har senga mi vært bedre! Var hjemme på Hamar rundt halv elleve fredag kveld, med nedsatt hørsel på høyre øre etter en kjip flytur. Fra tolv til tre hang jeg meg Martin og Marius.. Vi nostalgiserte over hvor bra alt hadde vært i mai, og litt før og litt etter.. Vi var en tur på Odden, og skremte noen av de som hadde fest der.. Jeg hadde gleden av å høre Marius’ flesh-metal poem, det var jo utrolig bra! 😉 På bourgious press-tomta er det ikke noe borgious press-kontor, men derimot bare et helt vanlig bourgious hus.. Surt..
Militæret har vært ultra-giga-mega-schpaaaa! Eller kanskje ikke.. Her om onsdagen ble vi vekt kl rundt halv fem (er fremdeles i ørske, husker nesten ingenting).. Flyalarmen gikk, og noen ultra-giga-høyttalere sto ute og bråka med Metallica og Rammstein og Korn og slekk på. «SE TE HæLVETTE å KOM DåKKER UT AV SæNGAN!!» Jeg våkner og skrur på lyset, skjønner ingenting.. «HAR NOEN SAGT AT DU KAN SKRU På LYSET???» Skrur det av og får på meg klær. Når jeg har gjort det tusler jeg ut av rommet og starter å gå ned trappa (vi bor i andre etasje).. «NåR FIKK DU Så GOD TID?? LøP LøP LøP!!» Som sagt, jeg er i ørska, skjønner ingenting, og humper ned trappene.. På oppstillingsplassen steller jeg meg opp da, helt alene. En sersjant kommer bort til meg og skriker «HVOR ER RESTEN AV ROMMET DITT??» «øhhh, på rommet?» svarer jeg.. «Så KOM DEG DIT OG HJELP DEM DA, FOR FAEN!!!» Og jeg starter å gå, men selvfølgelig «LøP DA, FOR FAEN!!» Vel, vi for da tilslutt ordan saker og ting (har på kjeledress og hjelm). Ute må vi vente i ferdigstilling (klar til å ta push-ups) til alle kommer. Så hopper vi litt, også tror jeg vi tar push-ups, så løper vi mye (må hoppe i den store vanndammen). Etterhvert starter vi på ei hinderløype, hvor det første vi må gjøre er å gå over/gjennom en elv, for deretter krype (krabbe) tilbake. Kaldt jiu! Så er det masse kryping og åling og push-ups og sit-ups og hviling med beina ti cm over bakken og sitte i dritestilling og klatring og hopping osv osv osv osv osv.. Etter to og en halv time får vi beskjed om å kaste oss i elva igjen, for å vaske oss, og etterpå blir vi spylt med iskaldt vann. Dagen etter var jeg støl på steder jeg ikke visste det gikk an å være støl.. Uff.. Noen som vil bytte?
Men de e go’knall!!