Snart langperm

øvelsen over på fredag, jeg gjorde som spådd. Satte opp og ned telt i fire dager, bare åtte-ni måneder igjen.. Ellers skjedde det svært lite, ingenting av interesse. Hadde for det meste telttjeneste, ventetjeneste, tilskuertjeneste, sovetjeneste og vakttjeneste. Kom hjem på fredag og så Fight Club og gleder meg noe sinnsykt til langpermen på onsdag..
Er klar til å møte deg på byen 2. november, Lars, og forøvrig alle andre også..

Tar kommando – har kontroll?

«Fuck you, I won’t do what they told me!» som Rage against the machine ville sagt. Foreløpig er jeg fortsatt bare en slave av systemet, men tidene forandrer seg. Har tatt noen tester på sjukestua nå, forå prøve å finne ut hvorfor jeg hoster så mye, og i verste/beste fall kan det hende jeg har astma, og har jeg det blir jeg sendt hjem, fordi jeg kanskje dauer hvis jeg er her når det er som kaldest.
Forøvrig så skal vi ha øvelse fra mandag til fredag. Og den blir nok spennende skal du se.. Siden min seksjon ikke vet hva den skal gjøre enda, så blir jeg satt opp på en annen. Dessuten mangler alle så mye dritt at øvelsen blir amputert som juling.. Først skal en seksjon sette opp telt og styre masse med det, mens den andre seksjonen ser på, så skal seksjonen bytte. Og mottoet til kompaniet vårt er: Tar kommando – har kontroll. HAHAH! Jeg ler av dem! Er det rart man er militærmotstander? Ikke en dritt har jeg fått ut av to måneder her, utenom det at jeg kan å drepe da, selvfølgelig, og det kommer jo godt med. Den beste oppgaven jeg har fått hittil var å sette opp en ti på topp-liste over tidenes beste band.. En liten forskjell fra å sette opp og ta ned telt. Dessuten fikk jeg best karakter (4).. Min topp tre er: Radiohead, The Doors og The Smashing Pumpkins.. Er litt usikker, men men..
Onsdag den 30. oktober starter min andre langperm, og jeg kan påstå at jeg gleder meg.. Men før det går jeg noen spennende dager i møte…

Helg i Heggelia

Jarra, nå er helga over, og vi har startet med å gjøre fantastiske underverker for nasjonen. Helga er alltid det store høydepunktet, og denne sto ikke over for noe. På fredagskvelden har det etterhvert blitt tradisjon å se på Friday rocks, et ålreit program på VH1 som går fra 23 til 02, og kanskje spille litt biljard, eller svitsje når P.O.D. kommer på.
Lørdagskvelden gikk med til kortspilling, dessverre med innkassering av penger som hovedmål. Det gikk slett ikke bra. Da klokka var 2 satt jeg med 345 kroner i minus (vi spilte på kreditt). Da hadde vi spilt en mengde poker, og en del av annen type (alle får et kort, og setter det i panna uten og se på det. Alle de andre ser hva du har osv, og den som har høyest kort vinner). Uansett, sure miner ble til stort smil på søndagskvelden (hadde da allerede vunnet Millionær på formiddagen). Det startet dårlig med rundt 20 tap på rad i poker, men så kom flushen, og så kom straighten og jeg var på pluss. Og det bare balla på seg, tre like og flush kom like tett som den ene straighten. Så starta vi med kortet i panna-spillet, og 10 kroner for å være med. Det ble innbringende. Den ene runda var jeg i 160 pluss, tre spill senere var jeg i 650 kroner pluss! Var med ei stund til, men ga meg med 560 i pluss (minus de 345 jeg tapte dagen før, blir det 225 kroner). En helt grei helg, altså.
Har fått pakke idag fra Sunniva, med OD-avis og anna moro. Fint å se at i det minste noen gjør noe fornuftig. I en av de andre blekkene som fulgte med, står det om hennes bruk av ordet ‘kje’, noe som får meg til å tenke på min egen bruk av ordet, og hvor rart folk fra Bøkeskogen faktisk kan se på deg når du bruker det.
Ellers, så var det ikke like kult å høre hvor fæst det var på Crescendo på torsdag, når jeg ikke fikk være med på det, men meg om det.

15 km

Hohoi.. Gått 15 km idag på to timer, fjorten minutter og trettifire sekunder. Kravet var to timer og femten minutter.. Vi snakker presisisjon.. Ellers skjer det ikke mye her, sto vakt fra lørdag til søndag.. Passa på Heggelia fra 22 til 24, 04 til 06, 12 til 14 og 16.40 til 18.30.. Spesielt 4-6 vakta var intressant.. Det var i det minste dugelig kaldt.. Kasta min første snøball, for en uke sida, men da sto jeg på toppen av et fjell.. Her har det ikke snødd skikkli enda, men det kommer vel snart..
Har fått TV på rommet, med bla a ZTV, og jeg koser meg hver gang jeg ser Håkan Hellströms nye sang/video ‘Kom igen Lena’.. Den er ålreit jiu.. Nettopp bestilt meg tre cd’er også, Ash – Intergalactic 7″, Death to the Pixies og The Coral. Bra med noe ny musikk..
Så vel, skjer rimelig lite her altså.. Vil sinnsykt hjem.. Har gnagsår på beina.. Skal ikke spy på Hydranten..