Katt savnes!

Hei!
Har du sett en liten, søt, morderisk katt i det siste? Magne og Trond savner nemlig den artige lekekrabaten de har hatt så mange fine stunder med de siste årene. Bromann har nå vært borte i to uker, og både matbrødre, samt matfar Kjell Arne og matmor Turid savner han noe veldig.
Bromann er grå i håret (han har levd et langt og spennende liv), og har kanskje litt blod rundt munnen. Men det er ikke noe å bry seg om, Bromann har vært ute en vinternatt før. Men ikke et par vinteruker, derfor er vi litt bekymra.
Hvis du ser han et sted, så ring til Søby på 625 96 461.
Hilsen Bromanns (u)venner.
Redd Bromann! Levende!

Deilig revansje for Ridabu

FOTBALLFAKTA
Ridabu – Ingeberg 3-0 (1-0)
HAMAR: Regionkamp 7-er
Black River Park – 15. juli 2003
8 tilskuere
MÅL
Ridabu: Johansen (2) og Mellum.
DOMMER
Rune Sandvik.
GULE KORT
Velle, Mykleset.
LAGENE
Ridabu: Erken, Frogner, Mellum, Sundt, Velle, Grytli, Johansen.
Ingeberg: Egeberg, M. Søby, Mykleset, Olastuen, T. Søby, Bevolden, Mikalsen.

*** TRE STJERNER ***
Mellum (Ridabu)
M. Søby (Ingeberg)
** TO STJERNER **
Erken (Ridabu)
Mykleset (Ingeberg)
* EN STJERNE *
Grytli (Ridabu)
Olastuen (Ingeberg)

HJELLUM (TG) Etter sist ukes velfortjente 10-6 tap, var det et tent Ridabu lag som entret gresset tirsdag kveld. Med et par taktiske trekk og full tenning, var Ridabu ugjenkjennelige fra sist kamp, og de var til tider skremmende gode.
Av Ole Johnny Sundt
«Football is not a matter of life and death, it’s much more important than that!», hevdet legendariske Bill Shankly. Til tider virket som om Ridabu mente det samme. «Stoltheten av å bære den blå skjorta ble fullstendig undergravd sist match. I dag var et «to be or not to be» for våres del, og vi viste alle at vi er stolte av å være blå», sa en meget sliten, men lykkelig Ole Johnny Sundt minutter etter kampen. Mens Ridabu spilte som om det var Champions Leauge finalen, spilte Ingeberg som om det var en treningskamp mot Oslo/Bergen Døve.
Strålende defensivt
Etter å ha sluppet inn 10 mål sist kamp, var det nok ikke mange som hadde trodd at keeper Erken skulle få slippe å hente ut noen baller fra eget nett igjen. Men med 3 kjempende løver bakerst, anført av en fabelaktig Mellum, var det til tider umulig for Ingebergs angriper Mikalsen å få gjort noe som helst på topp. Og da forsvaret ved noen anledninger var litt på hæla, sto Erken i veien for det som kom. Med to hissige tigere på midten (Velle/Grytli) og en kjempende elefant (Johansen) på topp, var det perioder da forsvaret til Ridabu slapp å gripe inn i det hele tatt. Mange av angrepene til Ingeberg ble hindret allerede i oppspillsfasen.
Heldige scoringer
Jon Arne Johansens inntreden på topp gjorde at forsvaret til Ingeberg fikk sitt å stri med. Allikevel klarte de seg meget godt mot Johansen. Johansens første mål kom etter dårlig kommunikasjon mellom Fossum og en av forsvarerne. Johansen var på rett sted til rett tid, og scoret et av sine enklere mål noensinne. 2-0 målet derimot var en virkelig perle. Et frispark fra 10 meters hold ble dundret inn av Johansen. 3-0 kom etter at keeper Fossum nok en gang var uheldig. Denne gangen var det dagens store spiller Mellum som var på plass på returen. Johansen hadde foruten de to målene sine, sjanser til å score 3-4 til, men klarte ikke å holde hodet kaldt når det gjaldt som mest.
Regionkampene en hit
Regionkampene har til nå vært både spennende og kvalitetsmessig bra. Ryktene forteller om flere lag som er iferd med å dannes. Da er det bare å glede seg til neste kamp. Ridabu er i øyeblikket regionens beste lag, og venter på utfordringer.

Ingeberg seiret over gladfotballen

FOTBALLFAKTA
Ridabu – Ingeberg 6-10 (3-6)
HAMAR: Regionkamp 7-er
Black River Park – 9. juli 2003
5 tilskuere
MÅL
Ridabu: Sundt (2), Velle, Johansen, Grytli og Mellum.
Ingeberg: Mikalsen (4), T. Søby (3), Bevolden, M. Søby og Mykleset.
DOMMER
Vegard Lunde.
GULE KORT
Erken, Søby.
LAGENE
Ridabu: Erken, Johansen, Sundt, Velle, Grytli, Mellum, Frogner.
Ingeberg: Egeberg, Olastuen, Mykleset, M. Søby, T. Søby, Bevolden, Mikalsen.

*** TRE STJERNER ***
Mellum (Ridabu)
T. Søby (Ingeberg)
** TO STJERNER **
Velle (Ridabu)
Mykleset (Ingeberg)
* EN STJERNE *
Grytli (Ridabu)
Mikalsen (Ingeberg)

HJELLUM (TG) Ridabuguttenes forsøk på gladfotball ble effektivt stoppet av et hardtkjempende Ingeberg-lag. Dermed vant Ingeberg tidenes første regionkamp.
Av Ole Johnny Sundt
Onsdag kveld var det duket for tidenes første regionkamp mellom Ridabu og Ingeberg. Dessverre ble det aldri den thrilleren publiukum hadde håpet på. Ingeberg ble både et og to nummer for store for et Ridabu-lag som aldri fikk maskineriet i gang. Gladfotballen tapte for innsats og vilje.
Enkle mål imot
Ingeberg tok føringen fra start å scoret tidlig på en corner. Målet kunne vært unngått om Ridabu hadde hatt en mann på første stolpe. Arne Scheie hadde revet av seg håret om han hadde sett den scoringen. Lars Mikalsen og Trond Søby var en evig trussel, og straffet gang på gang et sovende Ridabu lag. De ga seg ikke før de hadde scoret 7 mål til sammen. «Minst 5 av målene burde vært unngått», sa en oppgitt Edvard Erken etter kampen.
Taktisk triumf
Mest fornøyd etter seieren var Ingebergs lagkaptein Cato Olastuen. «Vi gjør en glimrende taktisk kamp. Vi tok Ridabu på senga, og overrasket med en offensiv spillestil. Vi klarte å snu Ridabuspillerne mot seg selv. Jeg er stolt av gutta», kommenterte en sprudlende Cato Olastuen etter kampen. I Ridabu-garderoben var heller stemningen laber. «Man skulle tro at Drillo trente Ingeberg», sa en oppgitt Johansen. «Makan til destruktiv fotball skal man lete lenge etter. Dessuten var baneforholdene under enhver kritikk. Det er umulig for et teknisk og spillende lag å delta på slike premisser», avsluttet Johansen før han forlot sine lagkamerater i sinne.
Returkamp tirsdag
Dommer Lunde hadde så vidt fått blåst av kampen før Ridabu-spillerne ropte om returkamp. Kampen ble berammet til tirsdag 15.juli klokka 20.00 på Black River Park. «Vi var jo aldri truet, og vi kommer til å vinne igjen på tirsdag», svarte kaptein Olastuen på spørsmålet om han trodde det ville bli en tøffere kamp på tirsdag.

Roskilde 2003

Lenge siden det har kommet noen ordentlig oppdatering nå. Siden sist har jeg dimma,vært på Roskilde, vært på byen et utall ganger, vært i Sverige, skaffa meg dagpenger, bada osv, altså hatt det meget bra. Turen hjem fra Heggelia gikk unna på et blunk. På lørdagskvelden var det den sedvanlige henginga, med en tur på byen. Dro til Roskilde på søndagskvelden. På Säfflebussen hadde vi gleden av å få følge med noen tøffinger som hørte på musikk relativt høyt til klokka 3, og som dessuten kom med smarte kommentarer som: «Jeg ekke noen rasist, men jeg syns det er jævla fett når negere blir banka opp!» Men ellers gikk det smertefritt. Plutselig var i København, og plutselig var i Roskilde, og plutselig hadde vi båndet rundt armen, uten å ha stått nevneverdig i kø. Det var dog ikke like enkelt å finne plass, så vi måtte etablere oss nesten ved utgangen. Men det ble egentlig bra.
De to første dagene blåste det mye, og regna av og til, noe som førte til at folka som lå i speiderteltet våkna opp midt på mandagsnatta under åpen himmel. Mens Trond løp rundt i bokseren for å finne bukse og genser, syns Lars han lå godt. Dagen etter sto speiderteltet støtt igjen, etter iherdig jobbing av sjefsspeideren Martin.
EDIT 07.05.2005: Dette la jeg aldri ut i sin tid, fordi det er ganske så uferdig. Egentlig skulle jeg skrive mætt om Roskilde, men det ble aldri noe av gitt.