Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Hvis man ikke er forelska fra før, så ble man det nå! Og er man forelska fra før, så ble man det faen meg nå for det! Og ble man ikke det nå, så blir man det aldri… Ståle er konge, Kamma er konge!

  2. Overraskende nok er jeg enig med Johansen. Det største øyeblikket for meg var da Øyvind Blystad fortalte om hvor fint det var på Briskeby Stadion…

  3. Tam my ass, det var flere gåsehud-scener, Torstein og jeg satt og hulka i armene til hverandre av pur lykke! Som Blysta’n sa, kvinnfolk, ja du Johansen og du Mykleset, dom skjønner ikke det at mannfolk kan grine av fotball. Dom skjønner ikke lidenskapen! For oss patriotene var det en stor opplevelse…

  4. Første gang jeg har blitt beskyldt for å være et kvinnfolk og ikke være patriotisk i forhold til Kamma… Interessant vinkling. Jeg syns det ble for mye Svikung, for mye Blystad og for lite Johansen.