Ny Ham-Kam-trener?

Jeg kom over en side jeg ikke var klar over i dag, og tenkte at dette mmåtte jeg dele med nettstedets faste leserskare. Hovedpersonen selv liker det kanskje ikke, men , vel, han får si fra, så får vi se.
Alle fikk vel med seg nyheten om tenåringen som søkte trenerjobben i Aalesunds Fotballklubb på bakgrunn av karrieren han hadde gjort i Football Manager. Mange trodde vel dette var første gangen dette skjedde, men neida, tydeligvis ikke. Året er 2002 og Svein Cato Bakkemo sliter med å leve opp til forventningene han skapte i 2001. På Briskebybandens gamle nettsted kan mannen i gata sende inn søknad, og dette gjør vår gode venn Ole J. ­«Jeg ville ha vist til mine strålende attester som Manager for Man Utd og Ham-Kam på Championship Manager 00/01, og ville med en gang fanget Haakonsens interesse. Etter en liten tur hjem for å se på det siste «savegame», blir han overbevist og ringer til Fimland for å ansette meg», forklarer han på hvordan han ville overbevise styret. Han sa også at han ville bruke Sebastian Wiklander i neste kamp (mot Vålerenga). Les hele greia:
http://home.no.net/bandeweb/interakt/sundt.htm

Hjelp, vi har demokrati

I Dagbladet kan man i dag lese kronikken Hjelp, vi har demokrati av Ronny Kjelsberg, som omhandler kritikken SV har fått etter «nyheten» om boikotten av Israel. Der står blant annet:

    Hvem trenger demokrati, når vi har tilgang på ettbindsverket «Skikk og bruk i parlamentarismen» skrevet av VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, NRK, TV2 og resten av rukla?
    […]
    Mener norske journalister og kommentatorer at den norske befolkningen er for dumme til å se forskjell på partiet SV og regjeringen Stoltenberg? Ja, Magnus Takvam sa til og med på NRK den 6/1 at man «nesten må drive med politikk på heltid» dersom man skal skjønne forskjellen.

Mange kunne nok ha godt av å lese det.

Jula

Lille juleaften var bedre enn i fjor.
2. juledag var bedre enn i fjor.
5. juledag var bedre enn i fjor.
Nyttårsaften var bedre enn i fjor.
Så da kan en vel si at ferien var ålreit.
Og når jeg sier i fjor mener jeg 2004.

Statistikk for siden 2005

Fra 1. januar 2005 til 31. desember 2005:
Antall unike brukere: 8471
Antall besøk: 24417
Antall sidevisninger: 243064
Båndbredde: 6.53 GB
Mest populære innlegg:
1. Rykter og statistikk foran sommerens viktigste kamp (vist 444 ganger)
2. Ridabu snudde mot Ingeberg (vist 338 ganger)
3. Dorullnisser (vist 248 ganger)
4. Lister (vist 222 ganger)
5. Tippeligasesongen 2005 (vist 182 ganger)
6. Borettslaget (vist 174 ganger)
7. Banden (vist 157 ganger)
8. Ilsengbussen (vist 149 ganger)
9. «Det er vel strengt tatt ei gås» (vist 135 ganger)
10. Uekte? gjememsiden.net avslører! (vist 125 ganger)
10. Historien om da Trond våkna opp av at Bromann lagde et realt hælvete på Ingeberg (og grunnen til at Søbyfamilien fikk seg ny terrasse) (vist 125 ganger)
Søk:
2922 søk ble gjort, «Damien Rice» var mest populært.
Folk:
1. Ingunn Mobæk – 17 søk
2. Torstein Frogner – 13 søk
3. Øyvind Blikstad (jaja) – 10 søk
Det var besøkende fra 83 land.
Se også: Statistikk for siden 2004