Borettslaget del 2

Ny leilighet – nytt borettslag. Vi får en del brev fra styret, hvor det klages og bitres ganske mye. Her er et lite utvalg:

  «Vi har oppdaget at narkomane har tatt seg inn på loftet, og etterlatt seg brukerutstyr og blod i en av bodene som ikke var låst. Det verste er imidlertidig at de benytter åpen varme når de bruker utstyret.»

Som dere skjønner er det ikke så ille i seg sjøl, det at dem sitter på loftet og setter skudd. Grensa går derimot da de bruker åpen varme.

  «Vær så snill, ikke tenk at noen andre allerede har meldt ifra, det er bedre å få flere meldinger enn ingen! Det viser seg at mange har reagert over at det til stadighet vandrer ukjente utlendinger rundt i huset som oppfører seg aggresivt. Meld ifra!»

Bedre med for mye enn for lite.

  «En mann av utenlandsk opprinnelse slo seg gjennom vår splitter nye inngangsdør med en kjevle (!) gikk opp i 2. etasje og slo inn branndøren der og ble så sluppet inn i en leilighet av beboeren. Ikke så lurt, han slo også ned henne før noen fikk ringt Politiet, det var slagsmål og blod og skikkelig bråk. Inne i oppgangen. […] Dessverre har denne hendelsen skremt flere av beboerne, og noen av dem har flyttet midlertidig ut.»

Så vi kan heller ikke klage på at det ikke skjer noe. Kan også nevne at da styreleder snakket om entrepenørfirma til å pusse opp fasaden, skulle hun ha noen seriøse folk, ikke «svarte polakker som henger på veggene.»

Døm sjøl

I hele påsken snakka far om en sang han hadde hørt på NRK Hedmark og Oppland, som het «To vedder og ei sjedde». Han mente det var en perfekt vorspielsang, særlig for gjengen til Ane.
Jeg, med mine eminente internettkunnskaper, har funnet sangen, og det viser seg at det er en rap fra noen folk fra Dovre. Sangen kan du høre her.
En vedde er altså en vær, mens ei sjedde er ei tikke (sau, om du vil).

Påan igjen

En titt på programmet til Roskilde 2006, som er nesten klart nå, gir denne lista:

  Bør se:

 1. Animal Collective
 2. Arctic Monkeys
 3. Clap Your Hands Say Yeah
 4. Death Cab For Cutie
 5. Bob Dylan
 6. Editors
 7. Kashmir
 8. Morrissey
 9. Phoenix
 10. The Raconteurs
 11. Sigur Rós
 12. The Streets
 13. The Strokes
 14. Roger Waters fremfører Dark Side of the Moon
 15. Kanye West
  Sikkert verdt en titt:

 1. Deftones
 2. Franz Ferdinand
 3. Guns’n’Roses
 4. Happy Mondays
 5. JR Ewing
 6. Kaiser Chiefs
 7. Kaizers Orchestra
 8. Damian Jr. Gong Marley
 9. My Midnight Creeps
 10. Placebo
 11. Shout Out Louds
 12. Thåström
 13. Under Byen

Eller hva sier dere?

Megapinlig!

Det er kanskje noen som har glemt at jeg i min tid annonserte etter flauser fra leserne. Det kom en del brev, og noen postkort. Det er vel i grunn flause i seg sjøl å skrive flausene sine på postkort.
Flause
På ballet i januar så jeg at noen danset tett, og så sier jeg til vennen min: «Nå blir nok Anon sjalu siden de danser.» Og akkurat da ser jeg at Anon står rett bak meg!!! Jeg ble så flau at jeg holdt på å døøøø! Det er det nest verste jeg har opplevd.
Cato (21)
Pinlig altså
Vennen min og jeg skulle på senteret for å shoppe, og hadde det skikkelig kult. Vi skulle spise, og jeg bestilte en tacorett. Jeg måtte hente den selv, og så klart veltet jeg fatet over foten på en mann foran meg. Jeg ble helt RØD i ansiktet, og ba om unnskyldning. Mannen så ikke blid ut. I bakgrunnen sto vennen min og lo. Mannen dro tvert og jeg var driiiitflau!!!
Kristian (22)
Flause 2
Jeg skulle hente mattebøkene bak i klasserommet, der vi har liggende ting vi trenger til timene. Da jeg satte meg på plass igjen, lurte jeg på hvorfor Beate hadde lagt tingene sine på min pult. Da Beate kom bort, spurte hun meg hvorfor jeg satt på stolen hennes. Bestevenninnen hennes, Irene, satt bak, og de holdt på å le seg i hjel. Jeg var sååå rød.
Hilsen en veldig rød gutt (Magne (23))
Takk for de innsendte brevene. Det er bare å sende fler, per e-post: torstein [@] gjemmesiden net

in moro | 260 Words

Påsken 06

Jeg har fått seks meldinger i dag, og klokka er ikke elleve engang. Kjett.
Har ikke skjedd noe spesielt foreløpig i påsken, men har da fått drøkki litt, spelt litt fotball (foreløpig uten tap), vært litt støl, spelt en del FIFA2006, vært litt på Siste Indre, vært litt på hytta, sett noen filmer, sett en god del Scrubs, hørt på Morrissey, kan vel nesten at jeg har sett’n også (bra konsert), og, tja, det var vel alt.
Må gi honnør til Tor Håkon, som, da vi sto i kø på tofeltsvei hjem lørdag, rulla ned vinduet og ga fingeren til idiotene som kjørte forbi i det andre feltet.

Flyttefot

Det var nok ikke bare jeg som ble overraska da jeg i går kveld fikk høre hvem som skulle flytte. Det var nemlig i går jeg fikk beskjed om at Ole Johnny flytter fra Hamar til Oslo. Martin flyttet jo som kjent til Hamar for ei drøy uke siden, og Ole skal senere ha uttalt at «denne byen er ikke stor nok for oss begge». Han fortsetter på lærerhøgskolen i Oslo.
Så hvor skal han bo, lurer du kanskje? Jo, det har seg slik at Roar flytter ut fra Henrik Klausens gate. Ryktene sier at han skal flytte sammen med sin nye kjæreste. Navnet til jenta er ikke avklart, men det ryktes at hun jobber på samme sted som Kristoffersen, og kanskje heter Anne. Eller var det Anna? Det er altså uvisst. Man vet heller ikke om hun har eller ikke har ansiktshår.
Kristian og Ole Johnny, altså. Ungkarskollektiv på Bislet. Damer og drekke dagen lang. Eller kanskje ikke? Det gjenstår jo å se.
OPPDATERING: Roar har ringt og fortalt at han ikke har fått seg kjæreste, og at det ikke er en jente med ansiktshår han har flyttet sammen med. Det er Martin. Martin fant ut at ti dager i Hamar var nok. «Før var jeg postmann og syntes at det var kult og sånn, men så begynte jeg og drekke, og da tenkte jeg: Det er jo detta jeg vil drive med!» Nok et ungkarskollektiv, med andre ord. Så spørs det da, om Oslo er stor nok for Ole Johnny og Martin.