in fotball

Vi er grønne, vi er hvite, vi er


Det er ikke vits å ha mange landslagsspillere og folk med store navn i stallen når man møter et lag som jobber hardere – som spiller med hjertet utenpå drakta og som blør for laget sitt.
Ola By Rise

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. Fy faen så bra!
  Nå har jeg sett kampen i reprise på Canal+ sammen med gutta på Grotta, og dommen er klar:
  VI VANT SINNSYKT FORTJENT!
  Nå lukter det Danmarks- og svensketur i november 🙂
  Men jeg er ikke overrasket. Nedrykk har aldri vært noe anternativ for meg. Jeg visste vi var gode nok til å holde oss, og at hvis vi klarte å plukke en del poeng på bortebane, så kunne vi fort havne topp 5. Hva var det jeg sa 🙂 🙂
  Forøvrig vil jeg påpeke at det garantert holder med 6 poeng til for å komme til Royal Leauge. Seier mot Molde den 17.oktober (meld dere på turen på http://www.briskebybanden.com), og vi får 2 matchballer. Først hjemme mot Enga, og så borte mot Odd (Påmelding til denne turen finner du også på http://www.briskebybanden.com).
  God natt,
  Love from Ole Johnny

 2. Jeg tror fortsatt det er mer sannsynlig at Kamma blir nr 6 enn nr 4, eller la oss si nr 7 enn tar bronse. HamKam har igjen et Molde som kjemper for sin eksistens i neste runde, et Vålerenga som spiller for gull deretter og Odd til slutt. Jeg er ikke uenig med Ole i at 6 poeng holder, men det har jeg liten tro på.

 3. Om dine tips gjennom sesongen hadde gått inn Jon Arne hadde vi muligens hatt 16-17 poeng nå 🙂 Selv om mine tips hadde gitt oss 44-45, er jeg allikevel nærmere 🙂

 4. Mitt håp for fremtiden er at Ståle Solbakken blir trener i Danmark, og at Tom Jacobsen tar over hovedansvaret med Charles Berstad som assistent.
  Ellers er det skuffende å se nivået på fotballen i Norge. Ham-Kam er ikke noe godt lag. De er bare lure. Kjedelig. Gjesp, gjesp… Jeg har til gode å se kamma og bli underholdt. Jeg blir trøtt bare av å snakke om dette. Nei nå må jeg legge meg nedpå litt…
  mykle

 5. Jada jada, boring HamKam.
  Vi er lure vet du, veldig lure.
  En del av gamet når man er nyopprykket i eliteserien er kanskje ikke å storme med alle mann i angrep, småspill på midten og null defensiv fokus.
  Allikevel kan jeg nesten garantere for at aldri før har et nyopprykket lag spillt bedre fotball. Jeg nevner kamper som Molde hjemme, Tromsø borte, Lillestrøm borte, Rosenborg hjemme. Det er kamper som har vært av meget meget høy kvalitet, også på underholdningsbiten.
  Men igjen, det har også vært mørke dager, som Enga borte og Viking hjemme der det faktisk kunne vært mer morsomt å sett maling tørke.
  Hadde det nå hatt seg slik at HamKam hadde spillt så kjedelig fotball som du skal ha det til, tror jeg neppe HamKam hadde vært det laget utenom Enga og Rosenborg som trekker til seg flest besøkene på kamper når de spiller borte. Jeg tror heller ikke at snittet på Briskeby hadde vært over 5000 hvis de var så kjedelige som du skal ha det til.
  Egentlig har du ikke veldig greie på dette. Du har vel ikke akkurat sett HamKam veldig mange ganger i år… Men du har selvfølgelig rett til å ha din mening, og du kommer jo også fra et sted der det ikke kan falle inn å spille litt mer taktisk mot for å spille sydlænsk.
  Hva er best?
  -å møte Elverum til oppkjøringskamp til 2.div, og spille mot Dala og Kjelsås neste år?
  -å spille Royal Leauge mot Brøndby, og spille mot Rosenborg og Lillestrøm i Tippeligaen?
  Valget er fritt, men det siste valget medfører dessverre at man må spille litt kynisk og kjedelig av og til…

 6. Jada jada, boring HamKam.
  Vi er lure vet du, veldig lure.
  En del av gamet når man er nyopprykket i eliteserien er kanskje ikke å storme med alle mann i angrep, småspill på midten og null defensiv fokus.
  Allikevel kan jeg nesten garantere for at aldri før har et nyopprykket lag spillt bedre fotball. Jeg nevner kamper som Molde hjemme, Tromsø borte, Lillestrøm borte, Rosenborg hjemme. Det er kamper som har vært av meget meget høy kvalitet, også på underholdningsbiten.
  Men igjen, det har også vært mørke dager, som Enga borte og Viking hjemme der det faktisk kunne vært mer morsomt å sett maling tørke.
  Hadde det nå hatt seg slik at HamKam hadde spillt så kjedelig fotball som du skal ha det til, tror jeg neppe HamKam hadde vært det laget utenom Enga og Rosenborg som trekker til seg flest besøkene på kamper når de spiller borte. Jeg tror heller ikke at snittet på Briskeby hadde vært over 5000 hvis de var så kjedelige som du skal ha det til.
  Egentlig har du ikke veldig greie på dette. Du har vel ikke akkurat sett HamKam veldig mange ganger i år… Men du har selvfølgelig rett til å ha din mening, og du kommer jo også fra et sted der det ikke kan falle inn å spille litt mer taktisk mot for å spille sydlænsk.
  Hva er best?
  -å møte Elverum til oppkjøringskamp til 2.div, og spille mot Dala og Kjelsås neste år?
  -å spille Royal Leauge mot Brøndby, og spille mot Rosenborg og Lillestrøm i Tippeligaen?
  Valget er fritt, men det siste valget medfører dessverre at man må spille litt kynisk og kjedelig av og til…

 7. Du er altfor saklig, Sundt. Ingen vits i å begynne og argumentere på den måte. Mykle er bare frustrert og skuffet. Vi snakker jo tross alt om en mann som trodde Raufoss skulle være et eliteserielag i 2004… Nå viser det seg at han svikter sitt lag, har han sett Raufoss i år? Hamkam har han vel neppe sett. Men en ting skal sies: Du og jeg har sett Raufoss i år, hjemme mot KIL, og det skal de ha på Toten: Den kampen var MEGET underholdende…… Ha, ha, ha. KORT!!!!!!

 8. Ja, du har nok rett Jon Arne. Raufoss – KIL var en sikkelig underholdene kamp 🙂
  GJøR NOE DA DAG!!!!!!!
  Både på banen og på tribunen…
  KORT KORT KORT!
  ITTE DEIN,
  ITTE DEIN,
  MEN DEINHOFF!