in fotball

Ham-Kam på bortebane

Rosenborg-Hamarkameratene så jeg på The Sportsbar. Hver gang jeg har sett Kammas bortekamper (på hhv. web-tv (Brann) og Canal+) har det endt med tap. Mens bortekampene jeg har fulgt med på via 4-4-2 og Sportsekstra har endt med seier (Bodø/Glimt og Viking). Jeg skal ikke påstå at det er noe mystisk over dette, men man vet jo aldri. Kaosteorien.
– Og hvis dere lurer på hva jeg gjorde da Kamma spilte borte mot Sogndal så så jeg LSK-FFK med jevnlig svitsjing til rikskanalene.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Comments

 1. Hmm… Meget bemerkelsesverdig. Alle kampene jeg har fulgt via WebTv har endt med seier, mens de andre har endt med tap eller uavgjort av bortekampene.

 2. En kaptein på lageret der jeg jobba sa at Rosenborg garantert vant 5-0 eller til nød 5-1. Jeg tente på alle plugger og vedda 200 kroner imot. Fikk meg en artig mandag da ja….
  I dag kom Harald Martin Brattbakk inn og skulle ha utstyr. Det ble mobbing fra hans side også, han lo høylytt da han fikk høre om veddemålet og mente det var lettjente penger Kapteinen fikk. Ham-Kam har løpt fra seg nå, sa han.
  =)

 3. De vinner ikke når du drar bort. Sannsynligvis betyr du ulykke. Sannsynligvis betyr det ulykke hver gang Briskebybanden setter opp busser til bortekamper.

 4. Vi kommer til å vinne mot Vålerenga, med både meg og Torstein på tribunen! Hvis det skjer, da må jo Torstein fortsette å være med på bortekamper!

 5. Blir nok seier da!! Huhu. Seier da ja… HUhu!!!
  Jeg er så tøff at jeg må understreke poenget mitt med banning… huhu… så kult å banne!! huhu

 6. Det viser seg dog at min elendige bortestatistikk ikke gjelder cupen. 2 seiere av 2 mulig i cupen varsler suksess med meg på tribunen!