in fotball

Casualsklubb infiltrert av politimann

Er en av disse medlem av politikorpset? Vi takker forøvrig for hjelp til innsetting av svarte firkanter. (Foto: Gønnern)

I serien «gjemmesiden.net lager kvalm» har vi i dag kommet til den sjokkerende avsløringen om påståtte politiinfiltratører i casualsklubben til personen også kjent som webred. Det er fortsatt usikkert hvem av medlemmene (som, kremt, ennå ikke har fått medlemskort) er medlem av politistanden, men vi tok en ringerunde.
Sjefen sjøl, vi har glemt hva pseudonymkongen egentlig heter så la oss kalle han «Rebelen», tok påstandene med fatning. «Erre noe jeg lukter så erre snut. Jeg kan lukte’rem på sju mils avstand. Og jeg kanke si lukter’e her», sa «Nesa fra Torstingbuveien», før han gikk inn igjen for å bli snytt.
Cato «Gumbo» Olastuen ga oss «the silent treatment».
Hans Magnus, også kjent som Arrestasjons-Gjerlaug, kom nærmest dansende bort til oss, mens han nynnet på Olsenbanden-melodien, og lot et håndjern snurre rundt pekefingeren. «Jeg vet hvem det er. Men sier jeg det til deg, blir jeg nødt til å arrestere deg etterpå. Nå må jeg stikke, jeg tror jeg har et tog å rekke», sa han, og løp inn på Londonerbasaren.
Tydeligvis stridsdyktige Torstein «Gønnern» Frogner hadde ikke mye å komme med, da vi vekket ham midt i ettermiddagssøvnen. Han nevnte noe uforståelig om stevnemøte på rutebiltaket og kino klokka fem, før han slukna igjen.
Vi kan altså ikke avsløre hvem infiltratøren er enda, men vi har satt to dusin private etterforskere på saken, så vi vil nok få en avklaring i løpet av uka.

DAGENS SPØRSMÅL: Hvem var’n dænna karen som rasa inn på Londonerbasaren?
Sindre Øverstad
Jeg er mer interessert i casualsklubber og å slå på potetgullposer.

La det flara!

Marius Fossum
For å svare med et spørsmål: Hvem var’n’æn losern som rasa inn i Skjønsbergveien 1?
Tor Håkon Fladsrud
Og like viktig, Egil, hvorfor gikk jentene rundt og spurte om de kunne veksle?

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.