Artig ja

Gjemmesidens gjestebok med Odalizer:
«Fæl drøm: I går natt drømte je at det var långn alarm. Alarmen var en kubjelle som vart «raslet» rundt me’ og var tæmmeli’ irriterende. Se’a je hadde ørepropper på var den itte så gnagende usæl, mæn allikevel, je hopper tur busua i’n tru at det er dagsøvelse hæll noe.
Hå skjer? Joggu, je tær ut øreproppene og sjår at det er romkameraten under som snorker som fi og je legger mæ att.»
(Nils Aage)
«Ex-phil er itte som i gamle dager…..Men et tips skær je gi: Bruk ordet «intuitivt» så itte så reint lite du kan i forskjellige sammenhenger. Da kan du egentlig hevde hå du vil og f eks si: «jaggu så inderlig mæn, hvis vi reflekterer over dætta, kå’mmer vi joggu reint INTUITIVT fram tæll en slik erkjennelse»…….»
(Jon Arne)
Ole sitt gjestebokinnlegg ble mye bedre med Trøndalizeren, som man finner på samme side:
«Førr de’ første Jon Arne, så e de’ ingen vits å diskuter’ me dæ, sia’ du uansett veit bæst, veit mest, og kaijn mest. De’ du itj hi nå sæle’ greie på uttaler du dæ å’ om, og hævde hardnakket at du hi rett. De’ e Kanskje de’ som skaper uenigheten i våre diskusjoner, itj nødvendigvis ka du meine.
Men de’ kaijn itj vårrå så omtrentle umule å forstå at herre «pyramide» diskusjonen itj hi nå på Torsteins side å gjør? Sjølsagt diskuteres aijner temaer her som Torstein itj hi innvirkning på, men Torstein hi sjøl skrivi kommentarer omkring herre temaene de’ hi vorte diskutert roinjt. Einast relasjonen Torstein hi te’ herre «pyramide» greiene e at hans morfar og æ e involvert i et tå herre selskapene. Hvis De’ e grunnlag førr å diskuter’ de’ så greitj nok.»

in moro | 315 Words

Hvilken vei er raskest?

Oppigjennom åra så har det jo vært en del spørs om hvilken vei som er raskest, kortest, best til forskjellige steder hvor man har flere muligheter. Her er noen av distansene dere lurer på:
Ilsengvegen 203 – Andevegen 12:
Via Gihle (mye grusveg), Dørum, Vangli – 9,7 km – 10 min
Via Hjellumskrysset, Haugs – 9,6 km – 11 min
Torstingbuvegen 34 – Solbrå 1C:
Via Finsal – 1,9 km – 3 min
Via Haugs – 2,1 km – 3 min
Gihlekrysset – Grubholvegen (ca. hvor Martin bor):
Via Helstad – 3,7 km – 4 min
Via Hommelstad – 4,1 km – 4 min
Galgebergvegen 12 – Hydro Texaco Solvang:
Via Smebyvegen – 1,9 km – 2 min
Via Vienvegen – 1,7 km – 3 min
Ilsengvegen 203 – Hamar Katedralskole:
Via Sælidvegen – 11,2 km – 13 min
Via Vangsveien – 10,3 km – 13 min
Via E6 (åker-Vien) – 11,7 km – 13 min
Ilsengvegen 203 – Finsal:
Via Dystingbo – 6,2 km – 7 min
Via Haugs – 6,3 km – 7 min
Jeg har jo alltid satset på fart når jeg kjører til Ingeberg og kommer fortsatt til å kjøre grusvegen, men Ole, med dårlige dekk, må jo vurdere nå om tid faktisk er penger nårhvis han kjører til Ingeberg via Ilseng. Det mest sjokkerende er vel å måtte begynne å kjøre om Helstad/Vangli når jeg skal til Martin.

Verdens beste land å bo i?

Litt av en spøk Dagbladet har slått opp idag. Har de ikke sett at bensinprisen er på over ti kroner, og at det har vært dårlig vær i hele sommer? Tyrkern koster jo 150 kroner mer enn i Danmark! Jeg bare ler!
Eller som en fyr sier til Dagbladet da han blir spurt om Norge er verdens beste land å bo i:
«Med denne røykeloven, innvandringspolitikken og Kjell Magne Bondevik ved roret? Niks. (…) Vi nordmenn må begynne å tenke. Vi har fått for mange lover og regler tredd ned over ørene på oss. Dessuten har vi en diktator til statsminister.»

Roskilde 04

Høydepunkter: Ricochets, TV on the Radio, Morrissey, Thomas Dybdahl (og da spesielt allsangen på Honey), Pixies, dansker som heter åge (uttales med stum g og e), Memo’s, støvler, å få tatt buss hjem kl 22.30 istedenfor kl 05.00, «If you must go to work tomorrow, then…maybe you should».
Nedturer: !!!, ånden til Brage i teltet om morran, gjørma (som forøvrig lukta som ånden til Brage), tacorestauranten Gringos (dårlig mat, elendig service), regnet,
Sitat: «Forpulte Torstein, veit du ka vi så? Jævla forpulte Steven Patrick føkkings Morrissey!»
Kule folk: Mannen med skjegget i teltet ved siden av som var drita hele tida, som påsto han var fra Stavanger sjøl om han snakket en blanding av dansk og utydelig og mista alt han eide den siste dagen men fortsatt hadde øl. Folkehøyskolekameraten til Brage som hverken hadde med seg liggeunderlag eller sovepose, og som sov inne i et telt på et par håndklær, men en gammel Dagbladet godt brettet utover seg.
Ukule folk: Danskene i teltet ved siden av som skrek hele natta.

The Day After Tomorrow

Hva i all verden gjør ulvene i filmen? Det er det verste jeg har sett siden de bombet Japan i Pearl Harbour. Og fantastisk dårlig tekstet:
«NTB registrerte følgende ord skrevet i to: Klima skifte, storm prognoser, rotor omdreining, termal sirkulasjonen, sjakk klubbene, ambulanse sentralen, nød alarm, nord statene, Gutenberg bibel, president kortesjen, referanse punkter, satellitt målinger og natur ressurser.»
Men ellers var den jo nokså kul.