Mer øvelse

Ferdig med øvelse Blindebukk, for min del har den vært øvelse lite søvn.. Har kjørt rundt til alle døgnets tider, og levert post og greier.. Fra inatt til idag var jeg med på den beryktede øvelse pusekatt.. I ti-tida ble vi angrepet, og da var det å få på seg sko og jakke o.l., og løpe ut å skyte vilt. Jeg fikk bare til et vådeskudd, men ellers greit.. Ikke fikk jeg sove før sent heller, pga at døgnrytmen min er blitt fucka opp tidligere i uka..
Fått en megakjip nyhet også, drar ikke hjem før den 21, fordi det ikke er ledige fly den 20.. Men skal vel kanskje til Tromsø og kjøpe julegaver da.. Skal forøvrig attpåtil kjøre Herkules fly da..
Vel, er trøtt, har vpndt i hodet og ryggen, og er forkjøla (det har jeg forsåvidt vært siden jeg kom, utenom en uke), så nå skal jeg vel sove.. Men, Metallica til Roskilde, og sjekk ut Amnesia sin hjemmeside. Klaging på Bromannhistorier godtas ikke!

Nei til øvelse pusekatt!

Ukas motto: «Nei til øvelse pusekatt!» Den høres kanskje grei ut, men forkledd under det litt morsomme navnet hviler en overlevelsesøvelse av dimensjoner. Da snakker vi sove i små, kalde, gjennomhullete telt, spise en gang om dagen (eller mindre), gå på ski i snøstorm og 30 minus, isbading osv.. Tror jeg da.. Men så kan det hende jeg er så heldig at jeg slipper den, fordi seksjonen kommer visst til å ha mye stress til uka.. Den siste uka har vi hatt kveldstjeneste nesten hver dag, og vi skal holde på mye i mårra også (søndag).. Skal passe på majorer og oberstløytnanter og oberster, for det meste, samt kjøre litt bil ut i skogen.. Jarra..
Vel, om en time skal jeg se Harry Potter.. Det blir vel megapardy på Heggelia Kino vil jeg tro.. Etterpå skal jeg til Coop Prix og kjøpe inn potetgull for uka.. Så skal jeg stå vakt fra kl 23 til 1 i natt..

Nok en langperm

Tilbake fra min 7. langpermen (dog min tredje?), og den har vært ålreit gett. Kom på torsdag og hang på Innimellom til klokka var halv to. Da hadde Ole J, Lars, Anders Bye, Sigurd, Skåret, og noen fler dratt, mens Kristian, Martin og jeg stakk på Crescendo og erklærte at det var et drittsted etter å ha smakt på ølen..
Dagen etter var Krusfæst, den beste på mange måneder faktisk.. Cato, Kristian, Edvard, Magne, Brage og Martin samt litt Ole gjorde det til artige tre timer på Krus.. Senere på kvelden hang jeg med Andreas the druguser og Marius til klokka ble nærmere halv fem..
Lørdagen gikk med til tur i Hamar med Kristian og drekking med et lite vorspiel hos meg, hvor Tor Håkon, Jon Arne, Jønnishag og Kristian var med.. Det ble meget bra, med diskusjoner om engelskkunnskaper og Håkan Hellström og greier.. Etterpå dro vi til Hydranten, som var overraskende kult.. Ole skaffa øl og Teezer til 20 kr stk og folk var generelt trivelige der.. Ola som var dølhadde dagens latter.. I halv to-tida, nårOle hadde drøkki nok, og Tor Håkon var blitt borte for resten av morgendagen, tok jeg turen til Cresca, bare forå nok engang erklære at det er et drittsted (som jeg brukte 85 kr på).. Fikk senere hatt et trivelig gjensyn med Marthe Spanken og søstra til Benedicte.
På sønda’n rakk Ole, Martin og jeg en tur på Krus før jeg dro hjem.. Ole fikk også huka tak i noen Lærerskolefolk som delvis ble med på idiot.. Jarra..
Nå står jeg opp 6 igjen og vet at det bare er 18 dager til juleperm..