Billig med mobil

Siden jeg startet med Mobyson 2. januar i år har jeg brukt hele 80 kroner på mobilen. I januar brukte jeg 45 kroner, i februar 27. Hittil denne måneden har jeg brukt ni kroner. Kanskje det ikke er det at jeg bruker den lite, men derimot er nærmest venneløs?
Det har forøvrig kommet en ny side her, som jeg har valgt å kalle HA-sporten, YEAH!!!.

Den store edderkoppen

I dag har jeg hatt et skummelt besøk. Og det var ikke Kristian, FOR HAN EKKE MYE SKUMMEL, HøHøHø. Neida, det var noe mye verre.. Nemlig denne:
En stor, stygg edderkopp

Det må være den største edderkoppen jeg har sett, og sannsynligvis første gangen jeg har blitt skremt av å se en. En annen gang, da jeg satt i denne stolen, kjente jeg det kravle i nakken. Det var ikke så kult. Men det var en sånn en med tynne bein, og de er faktisk ikke så skumle. Det var forresten meget vanskelig å få kverka denna jævel’n. Først prøvde jeg med nyeste nummer av Nemi, men den klarte å stikke av og gjemme seg bak bokhylla. Men den kom fram igjen. Jeg tok opp ‘Gåten Knut Hamsun’ av Robert Ferguson og slo til, og det så vitterlig ut som den var død. Jeg valgte å ikke flytte den med en gang, og da jeg skulle gjøre det var den borte. Et par timer senere var den tilbake i lyset, og da tok jeg ingen sjanser. Boka ble funnet frem, ting ble kalkulert, og edderkoppen drept. Men hvem vet? Kanskje kryper den i dette sekund opp fra søppelkassa?