Trond Søby

Her er ei lita arti historie, da, om en gang jeg så film me’n Trond, broren til’n Magne.
Vi hadde spilt basket på Rollsløkka, og dro så for å leie film. Det endte i ‘Almost famous‘. Så dro vi opp til Han Med Håret, og så på den. Det nærma seg slutten av filmen, og vi hadde sett en masse rockeklisjeer osv, og, vel, jeg syns filmen var ålreit, men tror kanskje ikke Trond gjorde det. Uansett så sier’n, når slutten nærmer seg, med litt stamming i starten av setning:

    «Dænni filmen er en parodi på LOTR [Ringenes Herre].»


Og det var litt morsomt sagt, så da lo jeg. Var ikke det ei fin historie, så vet ikke jeg hva fine historier er, nei. Jo. Og husker dekk den gangen vi skulle mot Fart på Hjellumbana i fjor med Rebels? Også holder Ole foredraget sitt, mens Trond hele tida kommer innpå med «Vi må passe øss for’n Kristian Gjøra. Broren min, n’Magne, sier’n er bra!» eller «Hæn Kristian Gjøra er skikkli bra, for det har broren min, ‘n Magne sagt.» Han er litt morsom, han der Trond, ja.
Jaja, Sandberg havna i 2C, Martin i 3C, DET BLIR MORO GUTTA!!! 🙂 Og jeg skal ta grisestellet for aller siste gang imårra! 4 år, og alt er plutselig over, akkurat som et tårn eller to.