Historien om da Trond våkna opp av at Bromann lagde et realt hælvete på Ingeberg (og grunnen til at Søbyfamilien fikk seg ny terrasse)

Det var en mørk og skummel natt for noen år siden, da man fortsatt kunne høre unger løpe rundt, glade og fornøyde, i Hersetgutua 5. Klokka var to om natta, Trond lå i senga si og lurefiste, Magne lå i senga si og lurefiste, Turid og Kjell-Arne lå i senga si og…vel. Det var mye lurefising i Hersetgutua 5 denne natta. Men en av husets beboere sov ikke.
Hva er det Bromann driver med nå? tenker du, sjøl om du vet at svaret er åpenbart. Han lusker rundt og finner på nye, onde planer, mens den ekleste kattelatteren du noensinne kan tenke deg høres utover hele Ingeberg (og omegn).
Nå hadde Bromann nemlig skaffet seg en bulldoser som han kjørte rundt i (mens han lo sin onde, ekle, fæle kattelatter) på Ingebergfeltet. Inn i hus, før han rygget ut av dem igjen. Mange hus ble tatt av Bromann den kvelden, ja, men ingen viste at det var han som kjørte. Sant nok, kattelatteren kunne høres utover hele Ingeberg (og omegn), men det er mange katter på Ingeberg. Og uansett, en katt kan da ikke kjøre en bulldoser? Såfremt den ikke er så ond som Bromann.
Heller ikke Hersetgutua 5 fikk stå i fred. Bromann parkerte bulldoseren gjennom terrassedøra. Det lød et brak, så høyt at Trond, som egentlig var vant med snorkinga som kom fra rommet til Magne, våkna! Han sto opp for å se hva det var, og gikk inn i stua. Han så bulldoseren, og så gikk han til sengs igjen.
Bromann, på sin side, fant seg en spinatbit i kjøleskapet, mens han lo sin onde kattelatter.

Katt savnes!

Hei!
Har du sett en liten, søt, morderisk katt i det siste? Magne og Trond savner nemlig den artige lekekrabaten de har hatt så mange fine stunder med de siste årene. Bromann har nå vært borte i to uker, og både matbrødre, samt matfar Kjell Arne og matmor Turid savner han noe veldig.
Bromann er grå i håret (han har levd et langt og spennende liv), og har kanskje litt blod rundt munnen. Men det er ikke noe å bry seg om, Bromann har vært ute en vinternatt før. Men ikke et par vinteruker, derfor er vi litt bekymra.
Hvis du ser han et sted, så ring til Søby på 625 96 461.
Hilsen Bromanns (u)venner.
Redd Bromann! Levende!

Historien om da Bromann slukket alle lyktestolpene på Ingeberg

Det var en mørk og stormfull natt, og Bromann lo sin onde kattelatter idet matskålen ble tom. Vel vitende om at Kjell Arne snart måtte stå opp for å fylle den igjen. Han så ut av vinduet, og så snøkrystallene i lyset fra lyktestolpene. En ond katteplan begynte å forme seg.
Bromann gikk ut. Han kunne bare åpnet selv, men ville heller vekke Kjell Arne for å få han til å gjøre det. Han lo en ekkel kattelatter. Ute i snøen snøg han seg nedover veien for å finne den ene lyktestolpen som gjør at alle andre slokker. Han ville nemlig MØRKLEGGE ALLE GATENE PÅ INEGBERG! Han lo en ekkel kattelatter, og var svært fornøyd med sin egen onde plan.
Litt nede i veien så han en gammel dame som var ute og gikk tur med hunden sin, midt på natten. Han ville ikke at noen skulle se hva han gjorde, så han gjemte seg i hagen til Brage Bevolden til de hadde godt. Da lo han en ekkel kattelatter over at de ikke visste at han var der.
Senere kome Bromann fram til lyktestolpen som gjør at alle andre slokner, hvis den slokner. Bromann slokket den ved å ta et hardt katteslag rett i stolpen. På et øyeblikk var alle gatelysene slokket, men Bromann bare lo sin fæle kattelatter for å han så like godt i mørket.
Han gikk så nesten rett hjem og spiste en kålrotbit og spilte uskyldig.

Historien om da Bromann gjorde statskupp i Norge

Det var en mørk og skummel ettermiddag. En skikkelse listet seg ut av Hersetgutua 5 på fire poter. Han hadde nettopp fått frokost av «han med det store skjegget», for oss andre kjent som «Kjell Arne», og nå var han klar til å erobre verden. Med sin lumske sluhet som katter er kjent for kom han seg raskt til Hamar, ved å ringe drosjesentralen, og ba om en taxi til Ingeberg. Og da taxien kom, snek han seg inn uten at drosjesjåføren så det. Sjåføren kjørte til Hamar igjen, da han skjønte at ingen ville komme. Bromann lo for seg selv, med den ekleste kattelatteren du kan tenke deg.
I Hamar kom han i et lite basketak med et par rottweilere, men Bromann bare lo (den ekleste kattelatteren du kan tenke deg), kvessa potene og gjøyv løs på dem uten nåde. Mens Bromann hoppa på toget til Oslo, ble de to rottweilerne kjørt til veterinæren. På toget bare måtte Bromann se blod, og han gøyv løs på nærmeste medpassasjer. De fant han igjen på et jorde ikke langt unna Eidsvoll, med overkuttet hovedpulsåre. Bromann bare lo han (den fæleste kattelatteren du kan tenke deg).
Endelig framme i Oslo kapra Bromann en bil og kjørte til Statsministerens kontor. Han stoppa bilen hvis det var grønt, for han ville bare kjøre på rødt. Det var nemlig da fotgjengerne gikk over veien. Han plasserte en bombe som var stor som et hus der, og gjorde det samme i Stortinget. Så sendte han bombebrev til resten av Stortings – og Regjeringsmedlemmene som ikke var tilstede da bombene sprengte. Like etterpå dro Bromann til NRK, hvor han erklærte seg som Kattekeiseren (Kattekjeisaren, på nynorsk) av Norge. Dette var første gang i verden at noen gjorde statskupp på TV samtidig som de var katt.
Etter at statskuppet var ferdig, dro Bromann tilbake til Turid og Kjell Arne, og spilte uskyldig, mens han tygget på en gulrotbit.