Metal?

17. mai tog
For en uke siden fikk jeg en henvendelse av noen som hadde funnet bildet over hos stock.xchng (jeg la det ut der for en stund siden). Kanadieren ville bruke den i dokumentaren hun produserer, om metalens historie. Ifølge beskrivelsen følger filmen en metalfan som reiser jorda rundt for å finne ut hva slags innvirkning heavy metal har hatt på kulturen vår de siste førti åra.
Jeg sa greit, og de har nå sendt meg en kontrakt.
Det store spørsmålet nå er hva som gjør at dette bildet kan tas med i metaldokumentar…

Nytt fotoalbum

Jeg har endret fotoalbumet idag. Ganske mye, vil noen si. Drastisk, vil kanskje andre si. Jeg har ikke fått lagt til alle bildene som lå i det gamle, men det håper jeg er greit siden det ligger en del nye der.
Jeg endra fotoalbum fordi det her virker litt mer oversiktlig enn det forrige. Det er for eksempel enklere å gå videre til neste bilde. Dessuten er det lettere å legge inn bilder for meg.
Nye album (som jeg husker i farta) er Cubling 7. august og Fest 25. september.
Jeg kommer også til å legge ut bilder fra Larvik, samt flere bilder fra regionskampfesten i nærmeste framtid.
Rot rundt og legg igjen kommentarer!

Lek med bilder

Jeg dro tilbake til Oslo idag. Kristian kjørte meg. På vei mot E6 kjørte vi gjennom Romedal, og når vi kjørte fant vi ut at det var et perfekt øyeblikk for et bilde, og det var det. Kristian stoppa bilen, jeg sveiva ned ruta og tok bildet. Det ble slik:

Kristian ville at jeg skulle sende det til han, slik at’n kunne få lekt seg litt med det i Photoshop. Resultatet han sendte meg ble slik:

Jeg følte jeg ikke kunne være dårligere da jeg så hva han hadde gjort, ,en siden jeg ikke ville gjøre det samme som han, så ble det ganske annerledes (fin setning?) med mye mer farge. Resultat:

Fine, eller hva? Man bør vel i rettferdighetens navn si at det første er det beste, siden alt der er ekte, mens det på de to andre er mange elementer som gjør bildet bedre, men mer falskt. I midten av bildet ser man spiret til Romedal kirke, med en gård til venstre og en kongegrav(?) til høyre.

Digitalt kamera

De siste dagene har stått i det digitale kameraets tegn. Kristian og jeg har laget filmen «Rundt ni minutters galskap», som egentlig er ganske morsom. Forresten, mange av dere har kanskje ikke hatt gleden av å høre Dina spille kornett, eller høre Ane si «YEAH» samtidig som hun viser peacetegnet. Og det er egentlig ganske synd. Men når start.no kommer med meldinger som sier: «Med din konto medfølger det bruk av 30 MB diskplass. Du bruker idag: 44 MB» er det ikke mye jeg kan gjøre.

En tur til verdensrommet

Får man lyst til å dra ut i verdensrommet etter å ha sett de bildene her? Kunstverk som Michelangelo skulle sleti med å kopiere.