Rykter og statistikk foran sommerens viktigste kamp

Det er ennå ikke blitt fastsatt en dato for sommerens, om ikke årets, viktigste kamp: Ridabu-Ingeberg. Men det er da noen rykter som er ute å går:

 • Stjernekeeper Edvard Erken kommer ikke til å spille på grunn av skade. Hans Magnus Gjerlaug blir muligens ny keeper for Ridabu.
 • Brage Bevolden og Cato Olastuen får ratt ikke spille for Ingeberg.
 • Simen Arnesen spiller derimot for Ridabu.
 • Ole Johnny Sundt skriver ny sang for Ridabu, mens Kristian Mykleset pusser støvet av sin Ingeberg-låt.

STJERNEBØRSEN (etter tre kamper):
9 stjerner: Henrik Mellum.
5 stjerner: Kristian Mykleset.
3 stjerner: Edvard Erken, Øyvind Fladsrud, Magne Søby og Trond Søby.
2 stjerner: David Arnesen, Even F. Egeberg, Dag M. Grytli og Gudmund Velle.
1 stjerne: Lars Mikalsen og Cato Olastuen.
TOPPSCORER:
6 mål: Lars Mikalsen.
5 mål: Jon Arne Johansen.
4 mål: David Arnesen.
3 mål: Ole Johnny Sundt og Trond Søby.
2 mål: Henrik Mellum.
Sju spillere har skåret ett mål.

Historien om da Trond våkna opp av at Bromann lagde et realt hælvete på Ingeberg (og grunnen til at Søbyfamilien fikk seg ny terrasse)

Det var en mørk og skummel natt for noen år siden, da man fortsatt kunne høre unger løpe rundt, glade og fornøyde, i Hersetgutua 5. Klokka var to om natta, Trond lå i senga si og lurefiste, Magne lå i senga si og lurefiste, Turid og Kjell-Arne lå i senga si og…vel. Det var mye lurefising i Hersetgutua 5 denne natta. Men en av husets beboere sov ikke.
Hva er det Bromann driver med nå? tenker du, sjøl om du vet at svaret er åpenbart. Han lusker rundt og finner på nye, onde planer, mens den ekleste kattelatteren du noensinne kan tenke deg høres utover hele Ingeberg (og omegn).
Nå hadde Bromann nemlig skaffet seg en bulldoser som han kjørte rundt i (mens han lo sin onde, ekle, fæle kattelatter) på Ingebergfeltet. Inn i hus, før han rygget ut av dem igjen. Mange hus ble tatt av Bromann den kvelden, ja, men ingen viste at det var han som kjørte. Sant nok, kattelatteren kunne høres utover hele Ingeberg (og omegn), men det er mange katter på Ingeberg. Og uansett, en katt kan da ikke kjøre en bulldoser? Såfremt den ikke er så ond som Bromann.
Heller ikke Hersetgutua 5 fikk stå i fred. Bromann parkerte bulldoseren gjennom terrassedøra. Det lød et brak, så høyt at Trond, som egentlig var vant med snorkinga som kom fra rommet til Magne, våkna! Han sto opp for å se hva det var, og gikk inn i stua. Han så bulldoseren, og så gikk han til sengs igjen.
Bromann, på sin side, fant seg en spinatbit i kjøleskapet, mens han lo sin onde kattelatter.

Dritt

Hælvete, «FC Lyn Oslo», for at dere er til.
Faen ass, drittfolk, som stemmer på Hellas, og dermed beviser at demokrati ikke fungerer, noe som får meg til å grue meg til stortingsvalget.
Idioter, «Livet er herlig er slitsom»-idioter.
Kebabselger, det må’rra værra mulig å få noe salat oppi dritt-kebaben din? Så spennende er ikke kebabkjøttet ditt!
Har jeg glemt noe?
I det minste ble Morgan Andersen sur.

Banden

Kristian tok dette bildet av Briskebybanden under kampen mot Start.

Uekte? gjemmesiden.net avslører!

Mange av de faste leserne her sjekker titt og ofte innom sidens gjestebok. For en stund siden gikk det en diskusjon om pyramidespilletnettverksselskapet WGI.
For noen uker siden ble jeg kalt Moralens vokter nummer to. Dessuten er jeg jo gjemmesidens vaktbikkje. Alt dette medfører lite ansvar, noe jeg er helt klar over. Det er derfor jeg skal avsløre en av nevnte diskusjons taskenspillere.

  Oi! skrev 22.11.04 klokken 14:00:
  WGI kan ikke sammenliknes med T5PC, da T5PC er et pyramidespill. Forøvrig kan jeg jo nevne at det enda gjenstår utbetalinger av en total på flere mill dollar til medlemmer av WGI.
  Ole J. skrev 22.11.04 klokken 14:38:
  Jepp, det stemmer. Av nesten 1 milliard kroner som har blitt utbetalt til medlemmer de siste 3 og 1/2 årene via gevinster, aksjesalg og medlemsbonuser har det siden september, da WGI avsluttet sitt samarbeid med Pay2, tatt alt fra 1 til 8 uker å få penger ut av systemet. Den nye kortløsningen er nok oppe i løpet av desember «Oi!», så da får du ut penger på sekundet igjen.
  Ole J. skrev 22.11.04 klokken 18:30:
  Ser at en uekte Ole J. har vært her i dag og skrevet inn 🙂 Men den uekte Ole J. har helt rett i det han skriver. Den ekte Ole J. altså undertegnede avstår fra å kommentere noe som helst rundt WGI, T5PC eller andre nettverksselskaper.

Jeg skal ikke avsløre hvorvidt WGI og T5PC kan sammenlignes, eller om man nå kan få ut penger på sekunder. Spørsmålet er: Hvor uekte er den uekte Ole J.?

Som dere kan se av bildet har «den uekte» Ole J. og Ole J. samme IP-adresse. Hva betyr dette? Går far Jønni eller Solfrid rundt og kaller seg for Ole J. i internettdiskusjoner? Trukke det, gitt…
Jeg har ikke for vane å avsløre anonyme deltagere av diskusjonen (de jeg vet om), og det har jeg heller ingen planer om å begynne med. Men i dette tilfellet, da den første Ole J. ble beskyldt for å være uekte av den andre Ole J., følte jeg at jeg måtte si fra.
Med vennlig hilsen
Moralens vokter nummer to

Lange sangtitler (2)

Det begynner å bli en stund siden, da jeg skrev et innlegg om noen «artige» lange sangtitler, og Marius kommenterte om en som var mye lenger.
Vel, Marius. Nå har jeg en som knuser den! 🙂
Sufjan Stevens kommer med nytt album i år, som heter Illinois (og som er glimrende). Sang nummer to har fått den korte tittelen:

  The Black Hawk War, or, How to Demolish an Entire Civilization and Still Feel Good About Yourself in the Morning, or, We Apologize for the Inconvenience But You’re Going to Have to Leave Now, or, «I have fought the Big Knives and will continue to fight them until they are off our lands!»

Synd ‘a!
Han har gjort seg flid med de andre sangtitlene også:

  #6 A Short Reprise for Mary Todd, Who Went Insane, But for Very Good Reasons
  #11 To the Workers of the Rockford River Valley Region, I have an Idea Concerning Your Predicament, and it involves shoe string, a lavender garland, and twelve strong women
  #14 A Conjunction of Drones Simulating the Way in Which Sufjan Stevens Has an Existential Crisis in the Great Godfrey Maze
  #16 They Are Night Zombies!! They Are Neighbors!! They Have Come Back From the Dead!! Ahhhhh!
  #21 Riffs and Variations on a Single Note for Jelly Roll, Earl Hines, Louis Armstrong, Baby Dodds, and the King of Swing, to Name a Few

Så blir det spennende å se om han har (plass til) sangtitlene på coveret.

DLF

Usikker på hvilket parti du skal stemme på ved høstens stortingsvalg? Hva med Det Liberale Folkepartiet? Bare hør på dette:

  Utnytter egentlig kapitalistene arbeiderne?
  NEI. Det er snarere omvendt; arbeiderne tjener penger på andre menneskers sparing, på andre menneskers risiko-taking og investering. De tjener penger på andre menneskers ledelse og organisering. Og enda mer fundamentalt: de tjener penger på andre menneskers tenking, i form av andres oppfinnelser – både når det gjelder oppfunnede produkter og oppfunnede produksjonsmetoder. Om arbeiderne mener at de blir utnyttet når de blir ansatt – hvorfor sier de ikke opp, tar opp et lån og lager sin egen virksomhet? Rett og slett fordi kapitalistene utfører en jobb de selv ikke klarer – og fordi en sikker lønn og en sikker arbeidstid faktisk er et gode som blir tilbudt, og ikke en ”utbytting” slik de hevder.

Du bør dessuten lese om DLFs idealsamfunn, en stil skrevet av en 14 år gammel liberalist. Tankevekkende!

  Jeg var på vei hjem fra jobben min på Stortinget og rullet nedover Karl Johans Gate på rullebåndet som dekket halvparten av gaten, den andre halvparten kunne folk gå på hvis de heller ønsket det.

Ønsker du deg rullebånd i Gågata? Stem Det Liberale Folkeparti!