Søndagen..

Søndagen har blitt tilbrakt henholdsvis hjemme, i den nye Renault Lagunaen, Krus og i Jon Arnes bil, altså vært en spennende kveld, spesielt da kortspillet tok til. Nå spilles det de Lillos, og Kristian har sendt en schtöggelig stor e-mail som start.no ikke vil laste ned. Er tuft jiu. epost.start.no melder seg på i gjengen som klikker, så da er det vel bare for deg å lese de to nye loggene jeg har lagt opp. De er ganske morsomme. 😀 Slår meg forøvrig at de to beste bænna jeg veit er Radiohead og Manic Street Preachers (i den rekkefølgen). Nicky Wire (tekstforfatter i MSP, er jo kongen til å skrive. Kunne nesten klart meg bare med covera hvor tekstene står (har bare to album, vil anta at jeg kommer til å kjøpe fler).

En tur til verdensrommet

Får man lyst til å dra ut i verdensrommet etter å ha sett de bildene her? Kunstverk som Michelangelo skulle sleti med å kopiere.

En fæl kinotur

Hva er vel kulere enn når man er på kino og se en bra film (i dette tilfelle den meget offisielle HAMARPREMIEREN av Apocalypse Now! Redux, en film som de sannsynligvis var ferdig med å sende i Oslo, og så fant det for godt å sende rullene opp hit med paraglider (den hadde norgespremiere i oktober eller noe), den var jo uansett bra). Men altså, en mobiltelefon ringer, fyren med krykker (var moro når han måtte på do mitt i filmen, og humper avgårde over/på alle, og bruker slettes ikke tid) tar den opp av lomma, ser etter hvem som ringer, og så SVARER HAN dere. Jadda jadda, det var nok en hyggelig konversasjon han hadde, bortsett fra alle ukvemsordene han fikk fra de andre i salen. Han var tuff! 😉