in Uncategorized

Det beste fra Gjemmesiden

Denne siden har ligget brakk en god stund, så det er kanskje vanskelig å vite hvor man skal begynne. Her er en liten guide til de beste innleggene som er skrevet på Gjemmesiden.

Himmel og helvete

Dette er ikke det beste fra gjemmesiden, men en bakgrunnshistorie man bør ha lest før man leser de andre innleggene.

Bandet til Brage, 7. november 2006

Da Brage studerte i England ble han med i et band. Og bandet fikk et navn. Aroteh. Nei, du leste ikke feil, det het Aroteh. «Nå har’n Brage spilt for mye World of Warcraft,» tenker du kanskje. Det var hvertfall det jeg tenkte. Men han avkrefta det. «Har’n søtti for lenge innestengt i dessa rollespellskjellera, da,» tenker du vel så. Det tenkte jeg, hvertfall. Men neida, det var ikke der han hadde det fra heller. «Seff, det er jo fra Magic-tida!» slår det deg til slutt. Så når Brage klikker, og sier «Faen, Torstein! Det er ikke fra noe spill, sier jeg. Det ekke det! Aroteh er en brasiliansk gud. En brasiliansk gud, sier jeg!»

Ja, så ringte’n da vettu, 6 juli 2005

Practical jokes som ikke går ut over meg – love it!

Jønni-sjokk i Henrik Klausens gate, 30. september 2006

Joda, det hender at Ole kommer til Oslo. Men det skjer såpass sjelden at det er verdt et innlegg. Forresten, ikke glem gangen da Ole skulle flytte til Oslo.

Skattelista for 2003

En liten gjennomgang av hva folk tjente i 2003. Og brukte Magne virkelig pengene på et Magic-kort man trengte ti mana av hver farge for å legge på?

Fjerdedagsfesten femtedag 2003

Fest med mennesker fra alle verdenshjørner: Grubhol, Homansbyen, Ingeberg, Løten, Moelv, Ridabu, Solvang, Storhamar, Vestås og Østås.

Fest

Lurer du på hvordan det ser ut på Ilseng når du har hatt folk fra Ingeberg på besøk?

Dina 17. mai

A mor ba meg ta bilder av a Dina under 17. mai-toget 2005.

Bromann

Historien om da Trond våkna opp av at Bromann lagde et realt hælvete på Ingeberg (og grunnen til at Søbyfamilien fikk seg ny terrasse), 25. mai 2005

Diskutert

Dorullnisser, 19. desember 2005
Hvem lagde egentlig den beste dorullnissen under juleverkstedet i Henrik Klausens gate i 2005? Og var det korrupsjon med i bildet? Debatten gikk lavt.
Tidenes beste album, 26. februar 2004
Ikke alle var enig i min liste over tidenes beste album. Og ikke alle glemmer Genesis.
Ranerne i kveld: Turboneger
Hvor Kristian skriver «Dette gjenspeiler samtidig et annet fenomen i dagens samfunn.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.