En gang en tilfeldighet – to ganger?

Det var på onsdag det først skjedde. Jeg la post i postkassa til Bama, og på pauserommet dems var det en som sa: «Ham-Kam er et jævla drittlag!» Javel, tenkte jeg. Artig at jeg, som uttalt Kamma-tilhenger, skulle få høre dette. Så satte jeg meg i bilen, og kjørte videre.
I går hadde jeg fri.
I dag leverte jeg igjen post til Bama, og noen på pauserommet sa: «Ham-Kam er så jævla dårlige!» Det er da jeg begynner å lure på om det ikke er noen tilfeldighet lenger. Greit nok at det er kamp i morgen, men det må da være andre grunner til dette. Men jeg aner ikke om kjenner noen som jobber der, gitt. Og det er vanskelig å se gjennom ruta til pauserommet til Bama også. På tide at noen står frem fra skyggene og avslører sin identitet.
Oppdatering 29. juli: Det er ikke på grunn av meg, gitt. Hadde nok for høye forhåpninger. 🙂

Kanal 24 vs. P4

Aftenposten skriver i artikkelen – Nå må Kanal 24 levere:
«P 4-sjef Kalle Lisberg kom med følgende kraftsats, både på og bak scenen: – Dersom ikke Kanal 24 oppfyller konsesjonsvilkårene innen tre måneder, og da mener jeg hver tøddel av disse, og akkurat det som står i vilkårene, ikke den russeradioen de leverer nå, ja da må de levere konsesjonen tilbake! Og gjør de ikke det, så må myndighetene bruke sin rett og inndra den i henhold til Kringkastingsloven og konsesjonsbestemmelsene.»
Er det bare jeg som syns det er ironisk?
P4 fikk ti år på seg til å oppfylle konsesjonsvilkårene sine uten å klare det. Hvorfor skulle det være noe annerledes nå? Og tror Kalle Lisberg virkelig at P4 ville fått konsesjon på ny hvis Kanal 24 ble fratatt den?
Forøvrig viste en ny måling at Kanal 24 spilte 28% norsk musikk, mens P4 spilte 19% (P1 og Petre hadde henholdsvis 36% og 35%).
(Jeg kan forøvrig nevne at jeg ikke har noe til overs for P4.)

Irriterende

· Mobilen min har klikka jiu. Batteriet vil ikke lades opp, eller: mobilen vil ikke lade opp batteriet. For å få tak i meg får dere sende røyksignaler. Forøvrig: jeg hadde bare igjen én batteristrek på fredag, og den hadde jeg helt til idag.
· «Dere fikk kun tjuefiretusen femhundre. Dere kunne ha hatt tjuefemtusen. Hvilke grautskaller er det som ikke vet hva de driver med? Hvem er det som ikke bruker den knøttlille hjernen sin? Dere skal stemme ut Det Svakeste Ledd.»
· Den kalde leiligheta. Det er som å være i kjelleren i Hersetgutua 5.
Men på den andre side koster Maarud-potetgull kun ti kroner på Rimi.

Program

«”Vogue” var den nestsiste i køa, og deres gode program ble fastslått da publikum ble igjen ved bussen selvom programmet deres var ferdig og en annen buss hadde program imens.»