in valg 2005

DLF

Usikker på hvilket parti du skal stemme på ved høstens stortingsvalg? Hva med Det Liberale Folkepartiet? Bare hør på dette:

    Utnytter egentlig kapitalistene arbeiderne?
    NEI. Det er snarere omvendt; arbeiderne tjener penger på andre menneskers sparing, på andre menneskers risiko-taking og investering. De tjener penger på andre menneskers ledelse og organisering. Og enda mer fundamentalt: de tjener penger på andre menneskers tenking, i form av andres oppfinnelser – både når det gjelder oppfunnede produkter og oppfunnede produksjonsmetoder. Om arbeiderne mener at de blir utnyttet når de blir ansatt – hvorfor sier de ikke opp, tar opp et lån og lager sin egen virksomhet? Rett og slett fordi kapitalistene utfører en jobb de selv ikke klarer – og fordi en sikker lønn og en sikker arbeidstid faktisk er et gode som blir tilbudt, og ikke en ”utbytting” slik de hevder.

Du bør dessuten lese om DLFs idealsamfunn, en stil skrevet av en 14 år gammel liberalist. Tankevekkende!

    Jeg var på vei hjem fra jobben min på Stortinget og rullet nedover Karl Johans Gate på rullebåndet som dekket halvparten av gaten, den andre halvparten kunne folk gå på hvis de heller ønsket det.

Ønsker du deg rullebånd i Gågata? Stem Det Liberale Folkeparti!

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.