in regionskampene

Rykter og statistikk foran sommerens viktigste kamp

Det er ennå ikke blitt fastsatt en dato for sommerens, om ikke årets, viktigste kamp: Ridabu-Ingeberg. Men det er da noen rykter som er ute å går:

 • Stjernekeeper Edvard Erken kommer ikke til å spille på grunn av skade. Hans Magnus Gjerlaug blir muligens ny keeper for Ridabu.
 • Brage Bevolden og Cato Olastuen får ratt ikke spille for Ingeberg.
 • Simen Arnesen spiller derimot for Ridabu.
 • Ole Johnny Sundt skriver ny sang for Ridabu, mens Kristian Mykleset pusser støvet av sin Ingeberg-låt.

STJERNEBØRSEN (etter tre kamper):
9 stjerner: Henrik Mellum.
5 stjerner: Kristian Mykleset.
3 stjerner: Edvard Erken, Øyvind Fladsrud, Magne Søby og Trond Søby.
2 stjerner: David Arnesen, Even F. Egeberg, Dag M. Grytli og Gudmund Velle.
1 stjerne: Lars Mikalsen og Cato Olastuen.
TOPPSCORER:
6 mål: Lars Mikalsen.
5 mål: Jon Arne Johansen.
4 mål: David Arnesen.
3 mål: Ole Johnny Sundt og Trond Søby.
2 mål: Henrik Mellum.
Sju spillere har skåret ett mål.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

37 Comments

 1. ryktene som går kan jo skjæres ned littegranne i.o.m at både bevolden og olastuen har betalt lisensen og såvidt meg bekjent er skadefrie, regner med de to stiller til peptalk med påfølgende firkantøvelse på markeng i forkant av kampen… aktuelle datoer for begivenheten bør foreslås snart så vi kan begynne å hanke inn våre krigere…17 juli?

 2. er Mikalsen under kontrakt? hørt rykter om at han kan være typen vi ser etter, typisk lagleder med godt overblikk og samtidig svært målfarlig, heldige Ingeberg..

 3. Lørdag 16.juli er den datoen jeg har tenkt litt på. Midt på sommeren, fotballferie på Hjellum og på Briskeby. Alle er garantert kommet hjem fra studier, ingen dratt avgårde på noen heller. Ingen festivaler.
  Forslaget slenges ut i luften:
  Ridabu vs. Ingeberg
  Black River Park
  Lørdag 16.juli kl.18.00

 4. høres suverent ut, litt ubetenksomt av meg å foreslå søndag med tanke på den heidundranes seiersfesten vi i rødt skal gjennomføre. Var vel gjerne 16. je hadde ment sjøl og.haha, detta blir morro, om halvannen måned braker det løs!
  hvor mange spillere tenker ridabu egentlig å stille med? med grytli tilbake og comebacket til arnesen jr.jr. i boks bør vel benken deres begynne å bli full, eller hva?
  «vi er ingeberggutta, av tøffeste sort, ingen skal kunne tukte oss, i alle fall ingen i blått! »

 5. Tja, ryktene går om følgende tropp:
  Hans M. Gjerlaug, Øyvind Monsen, Torstein Frogner, Jon Arne Johansen, Simen Arnesen, David Arnesen, Henrik Mellum og Dag Grytli. 8 mann med andre ord.

 6. kan ikke skjønne åssen vi skal tape mot det laget der hvis troppen vår holder seg skadefri og tilstede matchdagen…
  må si je blir skuffet hvis du ikke spiller sjøl ole, men du skrev vel bare feil, eller..?

 7. Gleder meg allerede. Hvem er det forresten som skal stå i mål for oss i rødt? Er det comback for’n Æven eller ryktes det andre planer?

 8. Godt å se at det er satt ut rykter om min tilstedeværelse på den store dagen. Det betyr at folk er spente på om jeg stiller, og jeg vil selvfølgelig ikke svikte mine lagkamerater eller mine fans og ikler meg den røde drakta med stolthet og hjertet utenpå den 16. juli. Ole J., du kommer til å være krokrygget etter matchen etter å ha sett uendelig mange baller trille mellom dine fiskepinner av noen bein. Ridabu, dere kommer ikke til å ane hva som slo dere, der dere ligger igjen i søla på Hjellum ropende etter mora deres. Godt det ikke er lange veien hjem for de fleste av dere, hadde blitt langt å krabbe! Vi ses;-)

 9. foran slike derbys vil ryktene alltid florere, vi kan jo trekke paralleler til milano, old firm, real-barca – kampene i spania, og flust i england. nesten litt «wengersk» taktikk å skryte på seg skada (fraværende) spillere… Tar jeg ikke aldeles feil kommer vel erken til å ende opp i ridabu-målet 16.juli samme hva som blir meldt fra dystingbo…
  Vår keeper er jo det store spørsmålstegnet..kan jo håpe at vi får løst det uten at noen føler seg tråket på og tilsidesatt, sjøl om jeg tror det blir vanskelig å unngå litt uenigheter når keeperdrakta skal utdeles… håper på even sjøl, må innrømme det.. skjera negers?

 10. Tja, wengersk taktikk og mindgaming er ikke Ridabu sin store styrke. Vi spiller med åpne kort når det gjelder laguttak osv, men er mer tilbakeholden med informasjon om taktikk. Vi regner med en tøff kamp mot Ingeberg, men håper og tror at vi kan hale i land en seier.

 11. Det ryktes i miljøet at Ridabus meget målfarlige og (sannsynligvis) viktigste spiller, Jon Arne Johansen, ikke kommer til å delta på årets regionskamp. Onde tunger vil ha det til at han er ute av form, og ikke kommer til å tåle et slikt tøft derby. Det avvises av Johansen selv, «ha, ha, jeg ler, siden jeg har vært tunga på vektskåla for Ridabu-seier de to siste oppgjørene, tenkte jeg at Ingeberg skulle få en sjanse. Jeg velger derfor å reise til Frederikshavn med Ottpikk den uka!»

 12. bra prioritering ass din fisering, noen ganger må man sette seg sjøl foran laget, og ganske hyppig faktisk dersom laget heter O.I.L.
  Slikt hadde ikke blitt tolerert i Ingeberg. Kunn dødsfall og amputering er grunn nok i åsa, jævla kjerring!

 13. Vi er Ingeberg-gutta
  av tøffeste sort
  Ingen skal kunne tukte oss,
  iallfall ingen i blått!!!
  Lykke til med Ridabu-sangen, Sundt. Ring Tor Karseth, så kanskje du får noen tips til ord som rimer på hverandre.
  Taper – hater
  latterlig – fattigslig
  bommer – trommer
  Ridabu, for Ridabu er bæst!!!
  Ridabu er laget som gjør fotball til en pæst!!!
  http://www.taperungdom.no/ridabu
  stak møkk ut av kuer a rasshøl!

 14. Ingebergs tropp: E.Egeberg, M.Søby, K.Mykleset, C.Olastuen, B.Bevolden, T.Søby, L.Mikalsen.
  Et lag ikke ulikt det som så til de grader satte Ridabu på plass i første regionsmatch. Dette var riktignok i de tider da begge lagene stilte uten innbyttere, men hvis vi følger Ridabus utvikling er det jo lett å se at de har tjent på å ha et par hengetryner på benken nå stålkondisjonen til gutta på banen tar slutt.. Så spørsmålet til alle med et hjerte i rødt blir om ikke skal satse på å få inn en ny spiller. Mon tro om ikke FLadsrud nok en gang kunne bidratt positivt for oss…?
  Viktig sak dette her så håper ingebergere engasjerer seg litt i en liten nett-debatt så brikkene kan begynne å falle på plass en drøy måned før årets viktigste match!

 15. Må si jeg er rimelig overrasket over dette. Skulle tro at gleden blant åsningene var stor siden Der Bomber ikke stiller til kamp.

 16. Syns Fladsrud høres knallbra ut Mikko!han ville nok gjort susen han, jernkondis som få andre. Hvilke andre alternativer har vi? Må vel være noen fra Ingeberg/Vang-området? Og hvem hadde kapteins-bindet i fjor, og hvem kommer til å trekke det på seg i år?

 17. For å si det sånn hr.Muller så gir vi faen i deg. Vi speller mot det laget som står på den andre banehalvdelen og gir blanke i hvem som evt. mangler der. Skal sørge for at du får oppdateringer underveis så får du bare trøste deg med at du kom på 13. plass i mini-dana cup med O.I.L
  Ja, Olastune, jeg mener han er en klar forsterkning hvis vi alt skal ha innbytter. Gjorde en fremragende jobb i fjor og jeg tror han er innstilt på å jobbe skjorta av seg i år også. Tar du kontakt og hører hvordan almanakken hans ser ut matchdagen?
  Og Even: Står du?

 18. Og forresten så lurer jeg på om det ikke var undertegnede eller Mykleset som bar kapteinsbindet i fjor. Regner med du har en fair sjans til å trekke det på deg i år dersom alle er villige til å se bort fra ditt lille sidesprang i fjor…

 19. Jeg tar saken Mikalsen! Og angående det andre, jeg er vel så vidt jeg vet den eneste Ingeberg-kapteinen som har ledet laget til seier? Synes mitt fravær i fjor skal tilgis, siden jeg er mer tent og spillesugen enn noen gang og er klar som et egg til å lede gutta i krigen… Jeg skal blø for de røde!

 20. vel, angående lagoppstillingen er jeg enig i at vi bør satse på mr fladsrud.
  han gjorde en god mætsj forrige gang, og med hans kondins ser jeg ikke bort ifra at han også kan bli en viktig brikke i år.
  og om jeg ikke teller feil har vi da pr. dags dato 8 spellere, noe som passer perfekt ettersom benken over lang tid under en sånn kamp suger rull.
  MEN, den keeper-plassen er jeg lite klar for å ta, og etter mangfoldige fart-treninger vet jeg at mr fladsrud kan være aktuell. som den notoriske måltjuven jeg har blitt, synes jeg det er greit å nedprioritere (les keeper-plass) de som ikke har vært med alle gangene.
  jeg kan selvfølgelig ta kontakt med fladsrud selv å forklare dagens situasjon, men jeg synes i alle fall det er et godt alternativ, ettersom lysten min til å tre på meg den grønne drakta er heller laber.
  17. juli høres ut som en bra kampdato, men jeg tror ikke det å flytte klokkeslettet fra 1800 til 1600/1700 er noe dumt, med tanke på det som følger.
  forøvrig lurer jeg på om dystingbo stiller med bankett ettersom sila sjøl ikke skal spelle?

 21. minner også om at det er de blå som skal stille med dommer..
  og hvem skal martin ha med seg i ekspertpanelet?
  noen som har prata me’n?
  føler to stk passer seg bedre enn en til den særs viktige oppgaven.

 22. Syns 18.00 er best (da jeg er på jobb i Oslo på lørdag). Går rykter om kombinert regionskampfest og bursdagsfest på Hafsal, forøvrig.

 23. Fladsrud er klar! Men jeg stemmer imot å bruke han som keeper, det er å kaste bort en som løper og løper, og som har innsats og kondisjon bedre enn de fleste. Og strengt tatt, han er ikke et naturtalent mellom stengene. Er ikke Metal-Magne kjent for sine enorme ferdigheter med keeperhansker? Uansett, Even, du vil være mitt førstevalg som keeper mot skilpaddene fra Ridabu.

 24. Du har et godt poeng Ola, men enn så lenge så er det keeper vi først og fremst mangler..
  Er HELT i mot Magne i mål, når vi har the bash-brothers kampklare skal de faen meg være på bana å brekke det som er av bein i puddinggutta fra Ridabu..
  Negers er også mitt førstevalg i mål, men det er forsåvidt ikke rimelig at han vi henter inn skal spille utpå, mens Even skal tvinges i mål…
  Husk på at dersom vi hører med Øyvind og han er villig til å stå får vi faktisk såpass til lag at vi har en innbytter og.Da er det ikke sikkert det blir så gæli med utholdenheten vår lell…
  Vad sags? og er Flads villig til å stå?

 25. du har forsåvidt sant i at øyvind er en som løper og løper cato, noe jeg selv poengterte.
  men, for det første, jeg har ikke lyst til å stå, jeg vil heller spille utpå.
  for det andre, synes (som lars sier) det er mest rettferdig å sette han vi «leier inn» i mål mot for en neger som har lite lyst.
  for det tredje, øyvind holder mer enn nok nivået.
  for det fjerde, kondisjon osv tror jeg ikke blir et problem i et slikt prestijeoppgjør, ettersom hugen etter seier hever kondisjonen nitti hakk. (.. med en innbytter er det uansett ikke et problem)
  regionsfest på hafsal, sieru torz?
  lufter kanskje nils og martmæn i juryen da.
  balansen er fin der, føler jeg.
  vel vel, om seks er i tidligste laget for ridabubæller er det vel greit å holde det tidspunktet.
  vi kan alltids ta tavleundervisning og firkant på markeng imens..
  DOMMER JØNNI?!

 26. Kjøper den gutta! Da gjenstår det bare å få Flaffe til ikle seg keeperdrakta. Lenge leve de røde, la oss pisse på de blå!!

 27. Typisk tapere. Kjører seg opp voldsomt i forkant, og når det virkelig barker i gang, er det ned som en skinnfell… Legg merke til at ikke en kjeft av storfavorittene i blått gidder å legge noe i det..

 28. Det er vel strengt talt mer typisk at de som er best hoverer, se på Zlatan…han er jo som kjent også Ingebergs vennskapsspiller.
  Etter fjorårets bragd har vi litt å være breiale for og da…er ikke mange som kan mønstre et halvt lag og alikevel score tre praktmål.
  Ser ingen grunn til at vi ikke skal vinne i år dersom troppen er skadefri…

 29. Når det gjelder dommer har undertegnede ordnet dommer ved de tre siste anledningene. I fjor dømte Simen Egeberg, etter at jeg gikk inn å tilbø han penger for å gjøre det. Så ja det er rett og rimlig at jeg skaffer dommer i år også.
  I går kveld snakket jeg med Simen Egeberg, som også i år kommer til å dømme kampen mellom Ridabu og Ingeberg.
  Kampen spilles klokken 18.00. Dette har klubbledelsene blitt enige om.

 30. Jeg kan ikke si jeg er overrasket, men jeg må si jeg likevel er litt skuffa over Evens holdning til det å stå i mål under regionkampen. Det er tydelig at mini-Lars ikke synes han kommer nok i fokus ved å stå som Ingebergs bakerste mann. Hadde han tenkt på lagets beste, ville han automatisk takket ja til å trekke på seg keeperhanskene. Du er tross alt den eneste i troppen som kan å stå i mål, Even.
  La meg begrunne min påstand. Det har kommet meg for øre at du ved gjentatte anledninger har takket ja til å stå i mål for HAs bedriftslag. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor du ikke kan stå regionkampen. Er det virkelig så viktig for deg å vise deg fram utpå bana? Ærlig talt, Even. Så god er du ikke. Men det er klart, enkelte har et større markeringsbehov enn andre. Sånn er verden. Vi må vel bare leve med det.

 31. ehhhh, Jånni, det var vel faktsik denne undertegnede som fikk praiet dommeren i fjor om jeg ikke er aldeles ute på viddene. forsøker å høste kred der man kan vettu, viktig at den havner der den skal….i likehet med de tre poenga

 32. Jeg er enig med Herr Mykleset i at Even bør tre på seg hanskene og keeperdrakta, og ligge i full strekk etter baller å redde i kampen mot Ridabu. Han er den helt klart beste keeperen av oss, den med mest erfaring mellom stengene og det naturlige førstevalg. Jeg mener unge Fossum Egeberg bør tenke på lagets beste fremfor seg selv og ta på seg keeperansvaret i stedet for å gjøre krav på en plass der vi allerede er godt forspent, ute på banen.
  På en annen side kan vi ikke tvinge han. Hvis han absolutt vil spille utpå fremfor i mål må han få lov til det. Om han da er god nok…
  Uansett, det vi trenger nå er god lagmoral og at vi står sammen. Vi må ofre oss for laget alle mann, først da kan vi få den seieren vi så gjerne ønsker.

 33. Hmmm… var det en eller to busser til Trondheim i fjor? Av erfaring er du ikke den som husker best alltid, men greit nok.
  Simen har uansett sagt ja til å dømme, så det er ikke så viktig om hvem som skaffa ifjor. Når det gjelder keeperdiskusjonen til Ingeberg, mener jeg det er uheldig å diskutere laguttak i åpent forum, appropos lagmoral skulle jeg mene 😉

 34. Først of fremst så er det nok ikke vi som trenger å bekymre oss for lagmoral, så hva du mener om det Ole Sundt, er likegyldig. Kan jo ta gallaen etter fjorårets forsmedelige tap som eksempel på samhold og kjærlighet i klubben. Vil påstå vår lagmoral er superb og urokkelig.
  Keeperdiskusjonen er jo vrien nok, men det er ikke verre enn at dersom Flads er villig til å stå så burde ddet holde for oss alle, eller?
  Og hvis han er villig, som vi håper og tror, så er ikke han no dårligere keeper enn vår lange, men relativt syltynne neger. Husker med gru tilbake på tre-null tapet for noen år siden da herr Egeberg i alle fall må ta to av målene på sin kappe.
  Tror ikke det er for å «markere» seg at Even ønsker å spille utpå ,Mykle. Når det først og fremst er utespiller man er så er det vel klart at det er artigst. Tror ingen av oss har problemer med å skjønne det og det er vel litt unødvendig å stille spørsmål til Egebergs motiver liksom.

 35. er du redd el Ole? kanke skjønne anna siden du sånn plutselig ikke skal spille…det blir for dumt. Står du ikke på andre banehalvdel den 16. juli så kommer je å tar deg med en tofots hvor du enn måtte befinne deg…lukter prior lang vei assssss