in gjemmesiden

Uekte? gjemmesiden.net avslører!

Mange av de faste leserne her sjekker titt og ofte innom sidens gjestebok. For en stund siden gikk det en diskusjon om pyramidespilletnettverksselskapet WGI.
For noen uker siden ble jeg kalt Moralens vokter nummer to. Dessuten er jeg jo gjemmesidens vaktbikkje. Alt dette medfører lite ansvar, noe jeg er helt klar over. Det er derfor jeg skal avsløre en av nevnte diskusjons taskenspillere.

  Oi! skrev 22.11.04 klokken 14:00:
  WGI kan ikke sammenliknes med T5PC, da T5PC er et pyramidespill. Forøvrig kan jeg jo nevne at det enda gjenstår utbetalinger av en total på flere mill dollar til medlemmer av WGI.
  Ole J. skrev 22.11.04 klokken 14:38:
  Jepp, det stemmer. Av nesten 1 milliard kroner som har blitt utbetalt til medlemmer de siste 3 og 1/2 årene via gevinster, aksjesalg og medlemsbonuser har det siden september, da WGI avsluttet sitt samarbeid med Pay2, tatt alt fra 1 til 8 uker å få penger ut av systemet. Den nye kortløsningen er nok oppe i løpet av desember «Oi!», så da får du ut penger på sekundet igjen.
  Ole J. skrev 22.11.04 klokken 18:30:
  Ser at en uekte Ole J. har vært her i dag og skrevet inn 🙂 Men den uekte Ole J. har helt rett i det han skriver. Den ekte Ole J. altså undertegnede avstår fra å kommentere noe som helst rundt WGI, T5PC eller andre nettverksselskaper.

Jeg skal ikke avsløre hvorvidt WGI og T5PC kan sammenlignes, eller om man nå kan få ut penger på sekunder. Spørsmålet er: Hvor uekte er den uekte Ole J.?

Som dere kan se av bildet har «den uekte» Ole J. og Ole J. samme IP-adresse. Hva betyr dette? Går far Jønni eller Solfrid rundt og kaller seg for Ole J. i internettdiskusjoner? Trukke det, gitt…
Jeg har ikke for vane å avsløre anonyme deltagere av diskusjonen (de jeg vet om), og det har jeg heller ingen planer om å begynne med. Men i dette tilfellet, da den første Ole J. ble beskyldt for å være uekte av den andre Ole J., følte jeg at jeg måtte si fra.
Med vennlig hilsen
Moralens vokter nummer to

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. Jeg er advart om at jeg en dag ville bli sjokka. Jeg tror den dagen endelig er her…
  Moralens vokter nummer en

 2. Haha!
  Forferdelig morsomt 😀 Jeg må nok legge meg flat her. Jeg lovde at jeg ikke skulle delta noen diskusjoner om de nevnte selskaper. Men da Oi! la inn innlegget om Wgi/T5PC måtte jeg bare svare. Men jeg hadde jo sagt jeg ikke skulle involvere meg. Så ved å late som at Ole J. ikke var Ole J. fikk jeg svart uten at det var jeg som svarte.
  Men moralens vokter nummer to, Torstein Frogner, ordnet opp i dette, og fikk dermed løst gåten om hvorvidt jeg er Ole J. eller Ole J. Hva med å løse gåten om hvem som var Rasshøla? Det er faktisk mer interessant enn hvorvidt jeg prøvde å vri meg unna et svar på et innlegg. Eller aner jeg at Rasshøla helst ikke skal avsløres?
  Ps!
  Kristian er moralens vokter nummer 1, og Jon Arne er nummer 3.

 3. Ja itte sænt.
  Les over, så ser du hvorfor jeg latet som jeg var en annen.
  Latterlig å legge ut av Moralens vokter nummer to. Nesten så jeg kunne gått til sak mot deg 😉

 4. Ja, itte sænt…? Åffer skulle du kunne gå til sak på grunn av at du er avslørt som en taskenspiller og sjarlatan..?