in moro

Borettslaget del 2

Ny leilighet – nytt borettslag. Vi får en del brev fra styret, hvor det klages og bitres ganske mye. Her er et lite utvalg:

    «Vi har oppdaget at narkomane har tatt seg inn på loftet, og etterlatt seg brukerutstyr og blod i en av bodene som ikke var låst. Det verste er imidlertidig at de benytter åpen varme når de bruker utstyret.»

Som dere skjønner er det ikke så ille i seg sjøl, det at dem sitter på loftet og setter skudd. Grensa går derimot da de bruker åpen varme.

    «Vær så snill, ikke tenk at noen andre allerede har meldt ifra, det er bedre å få flere meldinger enn ingen! Det viser seg at mange har reagert over at det til stadighet vandrer ukjente utlendinger rundt i huset som oppfører seg aggresivt. Meld ifra!»

Bedre med for mye enn for lite.

    «En mann av utenlandsk opprinnelse slo seg gjennom vår splitter nye inngangsdør med en kjevle (!) gikk opp i 2. etasje og slo inn branndøren der og ble så sluppet inn i en leilighet av beboeren. Ikke så lurt, han slo også ned henne før noen fikk ringt Politiet, det var slagsmål og blod og skikkelig bråk. Inne i oppgangen. […] Dessverre har denne hendelsen skremt flere av beboerne, og noen av dem har flyttet midlertidig ut.»

Så vi kan heller ikke klage på at det ikke skjer noe. Kan også nevne at da styreleder snakket om entrepenørfirma til å pusse opp fasaden, skulle hun ha noen seriøse folk, ikke «svarte polakker som henger på veggene.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.