in nyheter

Flyttefot

Det var nok ikke bare jeg som ble overraska da jeg i går kveld fikk høre hvem som skulle flytte. Det var nemlig i går jeg fikk beskjed om at Ole Johnny flytter fra Hamar til Oslo. Martin flyttet jo som kjent til Hamar for ei drøy uke siden, og Ole skal senere ha uttalt at «denne byen er ikke stor nok for oss begge». Han fortsetter på lærerhøgskolen i Oslo.
Så hvor skal han bo, lurer du kanskje? Jo, det har seg slik at Roar flytter ut fra Henrik Klausens gate. Ryktene sier at han skal flytte sammen med sin nye kjæreste. Navnet til jenta er ikke avklart, men det ryktes at hun jobber på samme sted som Kristoffersen, og kanskje heter Anne. Eller var det Anna? Det er altså uvisst. Man vet heller ikke om hun har eller ikke har ansiktshår.
Kristian og Ole Johnny, altså. Ungkarskollektiv på Bislet. Damer og drekke dagen lang. Eller kanskje ikke? Det gjenstår jo å se.
OPPDATERING: Roar har ringt og fortalt at han ikke har fått seg kjæreste, og at det ikke er en jente med ansiktshår han har flyttet sammen med. Det er Martin. Martin fant ut at ti dager i Hamar var nok. «Før var jeg postmann og syntes at det var kult og sånn, men så begynte jeg og drekke, og da tenkte jeg: Det er jo detta jeg vil drive med!» Nok et ungkarskollektiv, med andre ord. Så spørs det da, om Oslo er stor nok for Ole Johnny og Martin.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Morsom april-spøk, men allerede i første setningen vet jo alle leserne at dette ikke kan stemme. Ole Johnny flytter til Oslo? N-E-V-E-R! Tro mot by og fedreland, Ole J.