in moro

Megapinlig!

Det er kanskje noen som har glemt at jeg i min tid annonserte etter flauser fra leserne. Det kom en del brev, og noen postkort. Det er vel i grunn flause i seg sjøl å skrive flausene sine på postkort.
Flause
På ballet i januar så jeg at noen danset tett, og så sier jeg til vennen min: «Nå blir nok Anon sjalu siden de danser.» Og akkurat da ser jeg at Anon står rett bak meg!!! Jeg ble så flau at jeg holdt på å døøøø! Det er det nest verste jeg har opplevd.
Cato (21)
Pinlig altså
Vennen min og jeg skulle på senteret for å shoppe, og hadde det skikkelig kult. Vi skulle spise, og jeg bestilte en tacorett. Jeg måtte hente den selv, og så klart veltet jeg fatet over foten på en mann foran meg. Jeg ble helt RØD i ansiktet, og ba om unnskyldning. Mannen så ikke blid ut. I bakgrunnen sto vennen min og lo. Mannen dro tvert og jeg var driiiitflau!!!
Kristian (22)
Flause 2
Jeg skulle hente mattebøkene bak i klasserommet, der vi har liggende ting vi trenger til timene. Da jeg satte meg på plass igjen, lurte jeg på hvorfor Beate hadde lagt tingene sine på min pult. Da Beate kom bort, spurte hun meg hvorfor jeg satt på stolen hennes. Bestevenninnen hennes, Irene, satt bak, og de holdt på å le seg i hjel. Jeg var sååå rød.
Hilsen en veldig rød gutt (Magne (23))
Takk for de innsendte brevene. Det er bare å sende fler, per e-post: torstein [@] gjemmesiden net

  1. ja, du vet vel alt om hvordan postmenn leser på postkort…
    hvis du noen gang blir tatt på fersken for smugtitting, holder det til å komme på denne lista, eller må flausen inneholde en tacorett?

  2. w00t?
    Beate? Irene??
    Dette hadde jeg helt glemt(fortrengt) gitt.

Comments are closed.