in begivenheter

Andre februar

Andre februar er jo begivenhetenes dag. La oss ta den mest uviktige først – Cato har bursdag. SMS er sendt.
Mer høytidelig: 2. februar 1998 ble Norges Cubling Forbund (som det het dengang) stiftet. Det er åtte lange år siden, men NCF holder på i beste velgående fortsatt. Det har vært mye motstand fra både tidligere og nåværende styremedlemmer, og presidenten har ennå til gode å vise seg på et renn, men allikevel, altså.
Og det siste jubileet: For to år siden kunne man for første gang finne torsteins gjemmeside på denne ærverdige adressen – gjemmesiden.net – på tross av motstand fra de som mente det burde være a-ending. Noe jeg forøvrig mener selv også.
Det er mange grunner til å gratulere oss (da tenker jeg også på leserne, selvfølgelig): Gratulerer med dagen! Samtidig syns jeg vi skal jobbe aktivt for at andre februar skal merkes med rødt på kalenderen, slik at vi årlig kan arrangere jubileumscublingrenn, feire Cato og skrive inne gratulasjonshilsener på kommentatordelen av gjemmesiden.net.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Ingen tvil om at andre februar er en merkedag på så utrolig mange måter. Sjøl feiret jeg med middag i kantina etter å ha tatt Cato i hånda. Litt av en opplevelse.
    For meg personlig er andre februar cublingens dag. Derfor synes jeg at vi i fremtiden skal bruke denne dagen til å tenke på alle kritikerne den nye folkesporten? har og har hatt. Vi cublere er jo gode nok mennesker til å heve oss over det, men jeg synes likevel vi skal ofre disse menneskene en tanke eller to for å vise medlidenhet med deres dårlige valg. Alle var ikke like smarte som oss da vi gikk på ungdomsskolen.