in Innvollsserien 2006

Rett fra den sviktende nyra

Det har kommet et par klager i det siste, fra folk som mener det ikke har «skjedd noe» på dette respektive nettstedet i det siste. Sorry at livet mitt er for kjedelig for dere, Line og Lise. This one goes out to you.
Så må jeg jo gratulere Ane med dagen. Gratulerer! Håper noen har gitt deg noe (fint). 🙂 ← smiley.
Jeg kan jo fortelle at siden sist har jeg spist fleskepannekaker. Jadda, vi har jo som kjent fellesmiddag hver onsdag, og for et par uker siden laget Øyvind fleskepannekaker. Hadde aldri smakt det før, men det måtte jo være godt: pannekaker og bacon er jo suksess, med poteter ved siden av. Matlaginga går altså på deling, og jeg har disket opp med blant annet grøt, spaghetti og kjøtt (BB spesial), jegergryte og wok. Den viktigste ingrediensen er uansett salat, hvis ikke klikker Line. Det ble litt problematisk med grøten, men vi fikk da ordna det på et vis.
So long. Dette har vært Torstein – rett fra den sviktende nyra.
P.S. Jeg har oppdatert litt rundt omkring. Sjekk ut sitatsida og linkesida – er en del kjentfolk som har fått seg internettsider. D.S.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.