in begivenheter

If we can land a man on the moon then surely I can win your heart

I går skjedde det utrolige. Ingen har vel opplevd noe lignende. Og det spørs vel om noen kommer til å oppleve det igjen.
Vi startet på Rockekjeller’n (tidligere omdøpt til Sportsrocker’n). Cato og jeg møtte opp til avtalt tid, mens de andre kom én til flere timer senere. De spilte Van Halen, Europe, Kiss, Deep Purple og Jokke, mens jeg brukte opp de siste kronene mine på øl. Cato dro, og Dag og Lars kom til. «Hvor er ølen din, Tors?» spurte Lars. «Blakk som ei kjerkerotte,» svarte jeg. «Det ordner vi,» sa Lars. Så spanderte han øl på meg. Måpende sa jeg takk. «Da har vi faktisk fått bevist at studenter er blakkere enn siviltjenestearbeidere,» konkluderte Lars.
Ellers var det en fin kveld. Jeg kunne fortalt historien om VOV også, men jeg tror ikke jeg gidder.
Konserter jeg burde sett:
1. The Arcade Fire på Garage 14. mars.
2. Bright Eyes på Rockefeller 27. februar.
3. Håkan Hellström på Rockefeller 9. april.
4. Mercury Rev på Rockefeller 16. mars.
5. Madrugada på Rockefeller 16. april.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.