in militæret

Mer øvelse

Ferdig med øvelse Blindebukk, for min del har den vært øvelse lite søvn.. Har kjørt rundt til alle døgnets tider, og levert post og greier.. Fra inatt til idag var jeg med på den beryktede øvelse pusekatt.. I ti-tida ble vi angrepet, og da var det å få på seg sko og jakke o.l., og løpe ut å skyte vilt. Jeg fikk bare til et vådeskudd, men ellers greit.. Ikke fikk jeg sove før sent heller, pga at døgnrytmen min er blitt fucka opp tidligere i uka..
Fått en megakjip nyhet også, drar ikke hjem før den 21, fordi det ikke er ledige fly den 20.. Men skal vel kanskje til Tromsø og kjøpe julegaver da.. Skal forøvrig attpåtil kjøre Herkules fly da..
Vel, er trøtt, har vpndt i hodet og ryggen, og er forkjøla (det har jeg forsåvidt vært siden jeg kom, utenom en uke), så nå skal jeg vel sove.. Men, Metallica til Roskilde, og sjekk ut Amnesia sin hjemmeside. Klaging på Bromannhistorier godtas ikke!

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.