in militæret

Nok en langperm

Tilbake fra min 7. langpermen (dog min tredje?), og den har vært ålreit gett. Kom på torsdag og hang på Innimellom til klokka var halv to. Da hadde Ole J, Lars, Anders Bye, Sigurd, Skåret, og noen fler dratt, mens Kristian, Martin og jeg stakk på Crescendo og erklærte at det var et drittsted etter å ha smakt på ølen..
Dagen etter var Krusfæst, den beste på mange måneder faktisk.. Cato, Kristian, Edvard, Magne, Brage og Martin samt litt Ole gjorde det til artige tre timer på Krus.. Senere på kvelden hang jeg med Andreas the druguser og Marius til klokka ble nærmere halv fem..
Lørdagen gikk med til tur i Hamar med Kristian og drekking med et lite vorspiel hos meg, hvor Tor Håkon, Jon Arne, Jønnishag og Kristian var med.. Det ble meget bra, med diskusjoner om engelskkunnskaper og Håkan Hellström og greier.. Etterpå dro vi til Hydranten, som var overraskende kult.. Ole skaffa øl og Teezer til 20 kr stk og folk var generelt trivelige der.. Ola som var dølhadde dagens latter.. I halv to-tida, nårOle hadde drøkki nok, og Tor Håkon var blitt borte for resten av morgendagen, tok jeg turen til Cresca, bare forå nok engang erklære at det er et drittsted (som jeg brukte 85 kr på).. Fikk senere hatt et trivelig gjensyn med Marthe Spanken og søstra til Benedicte.
På sønda’n rakk Ole, Martin og jeg en tur på Krus før jeg dro hjem.. Ole fikk også huka tak i noen Lærerskolefolk som delvis ble med på idiot.. Jarra..
Nå står jeg opp 6 igjen og vet at det bare er 18 dager til juleperm..

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.