in militæret

Nei til øvelse pusekatt!

Ukas motto: «Nei til øvelse pusekatt!» Den høres kanskje grei ut, men forkledd under det litt morsomme navnet hviler en overlevelsesøvelse av dimensjoner. Da snakker vi sove i små, kalde, gjennomhullete telt, spise en gang om dagen (eller mindre), gå på ski i snøstorm og 30 minus, isbading osv.. Tror jeg da.. Men så kan det hende jeg er så heldig at jeg slipper den, fordi seksjonen kommer visst til å ha mye stress til uka.. Den siste uka har vi hatt kveldstjeneste nesten hver dag, og vi skal holde på mye i mårra også (søndag).. Skal passe på majorer og oberstløytnanter og oberster, for det meste, samt kjøre litt bil ut i skogen.. Jarra..
Vel, om en time skal jeg se Harry Potter.. Det blir vel megapardy på Heggelia Kino vil jeg tro.. Etterpå skal jeg til Coop Prix og kjøpe inn potetgull for uka.. Så skal jeg stå vakt fra kl 23 til 1 i natt..

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.