in militæret

Helg i Heggelia

Jarra, nå er helga over, og vi har startet med å gjøre fantastiske underverker for nasjonen. Helga er alltid det store høydepunktet, og denne sto ikke over for noe. På fredagskvelden har det etterhvert blitt tradisjon å se på Friday rocks, et ålreit program på VH1 som går fra 23 til 02, og kanskje spille litt biljard, eller svitsje når P.O.D. kommer på.
Lørdagskvelden gikk med til kortspilling, dessverre med innkassering av penger som hovedmål. Det gikk slett ikke bra. Da klokka var 2 satt jeg med 345 kroner i minus (vi spilte på kreditt). Da hadde vi spilt en mengde poker, og en del av annen type (alle får et kort, og setter det i panna uten og se på det. Alle de andre ser hva du har osv, og den som har høyest kort vinner). Uansett, sure miner ble til stort smil på søndagskvelden (hadde da allerede vunnet Millionær på formiddagen). Det startet dårlig med rundt 20 tap på rad i poker, men så kom flushen, og så kom straighten og jeg var på pluss. Og det bare balla på seg, tre like og flush kom like tett som den ene straighten. Så starta vi med kortet i panna-spillet, og 10 kroner for å være med. Det ble innbringende. Den ene runda var jeg i 160 pluss, tre spill senere var jeg i 650 kroner pluss! Var med ei stund til, men ga meg med 560 i pluss (minus de 345 jeg tapte dagen før, blir det 225 kroner). En helt grei helg, altså.
Har fått pakke idag fra Sunniva, med OD-avis og anna moro. Fint å se at i det minste noen gjør noe fornuftig. I en av de andre blekkene som fulgte med, står det om hennes bruk av ordet ‘kje’, noe som får meg til å tenke på min egen bruk av ordet, og hvor rart folk fra Bøkeskogen faktisk kan se på deg når du bruker det.
Ellers, så var det ikke like kult å høre hvor fæst det var på Crescendo på torsdag, når jeg ikke fikk være med på det, men meg om det.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.