in militæret

15 km

Hohoi.. Gått 15 km idag på to timer, fjorten minutter og trettifire sekunder. Kravet var to timer og femten minutter.. Vi snakker presisisjon.. Ellers skjer det ikke mye her, sto vakt fra lørdag til søndag.. Passa på Heggelia fra 22 til 24, 04 til 06, 12 til 14 og 16.40 til 18.30.. Spesielt 4-6 vakta var intressant.. Det var i det minste dugelig kaldt.. Kasta min første snøball, for en uke sida, men da sto jeg på toppen av et fjell.. Her har det ikke snødd skikkli enda, men det kommer vel snart..
Har fått TV på rommet, med bla a ZTV, og jeg koser meg hver gang jeg ser Håkan Hellströms nye sang/video ‘Kom igen Lena’.. Den er ålreit jiu.. Nettopp bestilt meg tre cd’er også, Ash – Intergalactic 7″, Death to the Pixies og The Coral. Bra med noe ny musikk..
Så vel, skjer rimelig lite her altså.. Vil sinnsykt hjem.. Har gnagsår på beina.. Skal ikke spy på Hydranten..

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.