in militæret

Tar kommando – har kontroll?

«Fuck you, I won’t do what they told me!» som Rage against the machine ville sagt. Foreløpig er jeg fortsatt bare en slave av systemet, men tidene forandrer seg. Har tatt noen tester på sjukestua nå, forå prøve å finne ut hvorfor jeg hoster så mye, og i verste/beste fall kan det hende jeg har astma, og har jeg det blir jeg sendt hjem, fordi jeg kanskje dauer hvis jeg er her når det er som kaldest.
Forøvrig så skal vi ha øvelse fra mandag til fredag. Og den blir nok spennende skal du se.. Siden min seksjon ikke vet hva den skal gjøre enda, så blir jeg satt opp på en annen. Dessuten mangler alle så mye dritt at øvelsen blir amputert som juling.. Først skal en seksjon sette opp telt og styre masse med det, mens den andre seksjonen ser på, så skal seksjonen bytte. Og mottoet til kompaniet vårt er: Tar kommando – har kontroll. HAHAH! Jeg ler av dem! Er det rart man er militærmotstander? Ikke en dritt har jeg fått ut av to måneder her, utenom det at jeg kan å drepe da, selvfølgelig, og det kommer jo godt med. Den beste oppgaven jeg har fått hittil var å sette opp en ti på topp-liste over tidenes beste band.. En liten forskjell fra å sette opp og ta ned telt. Dessuten fikk jeg best karakter (4).. Min topp tre er: Radiohead, The Doors og The Smashing Pumpkins.. Er litt usikker, men men..
Onsdag den 30. oktober starter min andre langperm, og jeg kan påstå at jeg gleder meg.. Men før det går jeg noen spennende dager i møte…

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.