in moro

Ny Ham-Kam-trener?

Jeg kom over en side jeg ikke var klar over i dag, og tenkte at dette mmåtte jeg dele med nettstedets faste leserskare. Hovedpersonen selv liker det kanskje ikke, men , vel, han får si fra, så får vi se.
Alle fikk vel med seg nyheten om tenåringen som søkte trenerjobben i Aalesunds Fotballklubb på bakgrunn av karrieren han hadde gjort i Football Manager. Mange trodde vel dette var første gangen dette skjedde, men neida, tydeligvis ikke. Året er 2002 og Svein Cato Bakkemo sliter med å leve opp til forventningene han skapte i 2001. På Briskebybandens gamle nettsted kan mannen i gata sende inn søknad, og dette gjør vår gode venn Ole J. ­«Jeg ville ha vist til mine strålende attester som Manager for Man Utd og Ham-Kam på Championship Manager 00/01, og ville med en gang fanget Haakonsens interesse. Etter en liten tur hjem for å se på det siste «savegame», blir han overbevist og ringer til Fimland for å ansette meg», forklarer han på hvordan han ville overbevise styret. Han sa også at han ville bruke Sebastian Wiklander i neste kamp (mot Vålerenga). Les hele greia:
http://home.no.net/bandeweb/interakt/sundt.htm

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. Hahaha!
  Helt suverent 😉 Trodde ikke sidene var lagt ned for lengst. Dette var en konkurranse som kom på plass før sesongen 2001. Altså 5 år siden. Scenarioet var at Bakkemo hadde fått sparken, og at du skulle skrive hvorfor du fortjente jobben og hva du skulle gjøre for noe.
  Jeg var vel en av 6 eller 7 som gadd å svare. Noe som var en stor prosentandel av BriskebyBanden på den tiden.
  Det som for meg var morsomt å se var egentlig hvor godt jeg traff med spådommene mine på sikt.
  – Bakkemo hadde ikke den rette gløden og var trolig dårlig til å motivere spillerene sine.
  Fikk ikke rett det første året da. Men året etter var det jammen meg over, mye på grunn av det jeg tipset om.
  – (…) henter i stedet opp Hai Lam fra juniorlaget og setter han som back.
  Jeg hentet opp Hai til A-laget året før han ble tatt opp. Lukten av talent.. 😉
  – På entusiasme og glød vinner vi kamp etter kamp og ender på kvalik der vi møtter Bryne som vi slår lett og rykker opp i Eliteserien sammen med Vålerenga og Haugesund
  Akkurat det som skjedde også. Men vi slo ikke Bryne lett i kvallikken. Dessuten rykket Start opp sammen med Enga. Haugesund ble nummer 4.
  – Ungguttene mine utvikler seg og vi gjør en kjempesesong i vårt første år. Nummer 4 og Europacupspill. Jeg får midler til å kjøpe for, men gir disse pengene til Utvidelse av Briskeby slik at den vil holde internasjonale mål. Jeg åpner en plass i styret til en representant fra BriskebyBanden.
  HamKam ble nummer 5 i sin første sesong i eliteserien, og nådde nesten europacup. Dessuten var jeg i 2001 klar både for å utvide stadion og ikke minst ville jeg ha inn en representant fra BriskebyBanden i styret i Ham-Kam. I 2006 vil begge ting bli realisert.
  Meget bra Torstein! Dette var morsomt, kanskje ikke like morsomt som saken om den uekte Ole J, men bra 😉

 2. Jævlig nødvendig av deg, Torstein, å fyre oppunder nye spekulasjoner om hvem som skal være trener for Ham-Kam neste sesong! Ikke før har støyen rundt Ståle Solbakken fått lagt seg, og Frode Grodås og Lars Tjærnås blitt ansatt som ny sportslig ledelse, før du igjen begynner å spre rykter som kan gjøre Kamma-tilhengerne usikre på fremtiden. Jeg skal ikke nekte for at de to Ås-ene ikke helt har innfridd så langt. (Frode gikk blant annet ut og snakket om NM-gull i Dagbladet, det har vi ennå ikke sett noe til.) Men hvis du ikke har noe mer håndfast enn dette å komme med, ville være best, både for klubben og tilhengerne, om du holdt det for deg selv frem til det var offisielt! Du må huske på at gjemmesiden.net tross alt nyter litt respekt og autoritet blant fotballsupportere på Hedmarken, og du bør derfor tenke deg om både to og tre ganger før du går ut med denne typen sladder. Har du aldri hørt om Vær varsom-plakaten? Det er folk som deg som ødelegger fotball-Norge!