in musikk

Roskilde 04

Høydepunkter: Ricochets, TV on the Radio, Morrissey, Thomas Dybdahl (og da spesielt allsangen på Honey), Pixies, dansker som heter åge (uttales med stum g og e), Memo’s, støvler, å få tatt buss hjem kl 22.30 istedenfor kl 05.00, «If you must go to work tomorrow, then…maybe you should».
Nedturer: !!!, ånden til Brage i teltet om morran, gjørma (som forøvrig lukta som ånden til Brage), tacorestauranten Gringos (dårlig mat, elendig service), regnet,
Sitat: «Forpulte Torstein, veit du ka vi så? Jævla forpulte Steven Patrick føkkings Morrissey!»
Kule folk: Mannen med skjegget i teltet ved siden av som var drita hele tida, som påsto han var fra Stavanger sjøl om han snakket en blanding av dansk og utydelig og mista alt han eide den siste dagen men fortsatt hadde øl. Folkehøyskolekameraten til Brage som hverken hadde med seg liggeunderlag eller sovepose, og som sov inne i et telt på et par håndklær, men en gammel Dagbladet godt brettet utover seg.
Ukule folk: Danskene i teltet ved siden av som skrek hele natta.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.