in moro

Artig ja

Gjemmesidens gjestebok med Odalizer:
«Fæl drøm: I går natt drømte je at det var långn alarm. Alarmen var en kubjelle som vart «raslet» rundt me’ og var tæmmeli’ irriterende. Se’a je hadde ørepropper på var den itte så gnagende usæl, mæn allikevel, je hopper tur busua i’n tru at det er dagsøvelse hæll noe.
Hå skjer? Joggu, je tær ut øreproppene og sjår at det er romkameraten under som snorker som fi og je legger mæ att.»
(Nils Aage)
«Ex-phil er itte som i gamle dager…..Men et tips skær je gi: Bruk ordet «intuitivt» så itte så reint lite du kan i forskjellige sammenhenger. Da kan du egentlig hevde hå du vil og f eks si: «jaggu så inderlig mæn, hvis vi reflekterer over dætta, kå’mmer vi joggu reint INTUITIVT fram tæll en slik erkjennelse»…….»
(Jon Arne)
Ole sitt gjestebokinnlegg ble mye bedre med Trøndalizeren, som man finner på samme side:
«Førr de’ første Jon Arne, så e de’ ingen vits å diskuter’ me dæ, sia’ du uansett veit bæst, veit mest, og kaijn mest. De’ du itj hi nå sæle’ greie på uttaler du dæ å’ om, og hævde hardnakket at du hi rett. De’ e Kanskje de’ som skaper uenigheten i våre diskusjoner, itj nødvendigvis ka du meine.
Men de’ kaijn itj vårrå så omtrentle umule å forstå at herre «pyramide» diskusjonen itj hi nå på Torsteins side å gjør? Sjølsagt diskuteres aijner temaer her som Torstein itj hi innvirkning på, men Torstein hi sjøl skrivi kommentarer omkring herre temaene de’ hi vorte diskutert roinjt. Einast relasjonen Torstein hi te’ herre «pyramide» greiene e at hans morfar og æ e involvert i et tå herre selskapene. Hvis De’ e grunnlag førr å diskuter’ de’ så greitj nok.»