in hybelen

TV-slave

Franz FerdinandTake me out
Idag var en stor dag. Ikke bare fikk Ingrid Alexandra navnet sitt (Jon Michelet sa det var en skjebne verre enn døden å bli født inn i kongehuset, mens kongeparet allerede har rangert henne over Maud Angelica) – neida, UPC (kabeloperatøren) har gjort en del utskiftinger. Idag tidlig så hadde jeg plutselig fått MTV, CNN, Viasat Sport, Cartoon Network, Travel, National Geoographic, samt tre Canal+’er, TV1000 og Cinema. Noe var galt, tenkte jeg, for jeg skulle da vitterlig ikke ha de fem sistnevnte kanalene. Men, siden jeg aldri vet når de blir borte har jeg sittet og sett på dem i hele dag. Samt MTV, noe som førte til at jeg oppdaget den kule sangen til Franz Ferdinand (det neste The Strokes i følge NME – jeg vil heller påstå det neste Hot Hot Heat).
Sola skinner altså.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.