in nyheter

Tronarvingen

My Bloody Valentine – Sometimes
Kall meg frekk og freidig, men jeg syns det blir litt mye når TV2 bruker 33 minutter på at Mette-Marit har fått unge. Vel er det fint og flott monarkiet sikres (for de som liker det), men er det virkelig stort? Det største som skjedde i forbindelse med at Dina ble født var jo far, Ane og mins tur til Tusenfryd. 😉 Neida, jeg bare syns det blir for mye, og at det faktisk har skjedd viktigere ting (i dag).
Men som Sven O. sa:
– Alle bestefedre synes jo det er forferdelig kjekt å få et nytt barnebarn. Bare barnet blir velskapt, så er jeg fornøyd. Jeg tenker på alle de stakkarene som ikke får velskapte barn. Det største i livet må være å få et velskapt barn, enten det er gutt eller jente, sa den glade bestefaren.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.